voor zingeving,  spiritualiteit en ontmoeting, omdat leven meer is …

VRIJDAGMIDDAGWANDELINGEN

omdat ook wandelen meer is.....

De maandelijkse Vrijdagmiddagwandelingen zijn een vaste waarde geworden in ons programma. Niet alleen om te genieten van het prachtige Limburgse landschap maar ook om te onthaasten en, voor wie dat wil, te bezinnen. 

Indien u graag met iemand wilt meerijden naar het startpunt dan kunt u dat bij uw aanmelding onder de opmerkingen aangeven. We zullen dan proberen iets voor u te regelen, en in het algemeen lukt dat ook wel.

Alle wandelingen zijn op de laatste vrijdagmiddag van de maand en beginnen om 13:30 uur. De lengte varieert  tussen de 6 en 10 km, afhankelijk van de zwaarte van het parcours, en duren 2 à 2,5 uur. De wandelingen worden  voorbereid en begeleid door Ruud Schuilenburg, Gerard Mol en Huub Bergsma. Afhankelijk van de route drinken we onderweg of achteraf samen iets om nog even bij te praten en uit te blazen. 

Wij doen er alles aan om een goed begaanbare route uit te stippelen en geven ook aan als er in een wandeling klim- en daalwerk voorkomt. Het is aan u om, voor uw eigen veiligheid, vooral te zorgen voor goed wandelschoeisel en eventueel wandelstokken.

De wandelingen die we voor 2024 hebben voorbereid:31 mei 2024  

MONUMENTALE HOEVES LANGS DE CAMINO

28 juni 2024 

PICKNICKWANDELING CRANEWEYER - KERKRADE

       26 juli 2024       

HEUVELLAND VAN DE ANSICHTKAARTEN

  30 augustus 2024  

WERVELENDE WORM BIJ WÜRSELEN

27 september 2024

FRUIT, VALLEI & VERGEZICHTEN - EUVEREM

25 oktober 2024

STRUINEN OP DE BRUNSSUMMERHEIDE

29 november 2024

ONZE LIEVE VROUWE VAN RUST

TERUG NAAR PROGRAMMA-OVERZICHT -  TERUG NAAR WELKOMSTPAGINA

E-mailen
Bellen