voor zingeving,  spiritualiteit en ontmoeting, omdat leven meer is …

FRUIT, VALLEI & VERGEZICHTEN

VRIJDAGMIDDAGWANDELING
De maandelijkse Vrijdagmiddagwandelingen zijn een vaste waarde geworden in ons programma. Niet alleen om te genieten van het prachtige Limburgse landschap maar ook om te onthaasten en, voor wie dat wil, te bezinnen.

We verzamelen bij het startpunt van de wandeling. Indien u graag met iemand wilt meerijden naar het startpunt dan kunt u dat bij uw aanmelding onder de opmerkingen aangeven. We gaan dan proberen iets voor u te regelen, en in het algemeen lukt dat ook wel. Alle wandelingen zijn op de laatste vrijdagmiddag van de maand en beginnen om 13:30 uur. De lengte varieert tussen de 6 en 10 km,  afhankelijk van de zwaarte van het parcours, en duren 2 à 2,5 uur.

De wandelingen worden voorbereid en begeleid door Ruud Schuilenburg, Huub Bergsma en Gerard Mol
Afhankelijk van de route drinken we onderweg of achteraf samen iets om nog even bij te praten en uit te blazen.

Het mooie Zuid-Limburgse landschap leent zich helaas niet goed voor wandelingen met een rolstoel of rollator.

De wandeling van vanmiddag voert ons vanaf Camping Osebos die meteen een prachtig en weids uitzicht biedt over de 'Dutch Mountains', richting Euverem en Pesaken, langs een deel van de Gulp, een snelstromende zijtak van de Geul.
Het uitzicht blijft onderweg ons oog verwennen, en wie weet verzorgen de fruitbomen die op onze route liggen nog wel een appeltje voor de dorst.
Ook passeren we onderweg de Groenendaalsemolen, een graanmolen met een rijke en lange geschiedenis.
Een wandeling van om en nabij 7 kilometer die niet al te zwaar is.


Wij doen er alles aan om een goed begaanbare route uit te stippelen en geven ook aan als er in een wandeling klim- en daalwerk voorkomt. Het is aan u om, voor uw eigen veiligheid, vooral te zorgen voor goed wandelschoeisel en eventueel wandelstokken!

Voor de overige wandelingen: klik HIER.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Vrijdag 27 september 2024

VERTREKTIJD

13:30 uur

STARTPUNT

Parkeerplaats Kampsweg Gulpen.

BEGELEIDING

Wandelcommissie

CONTACTPERSOON

Ruud Schuilenburg

DEELNEMERSBIJDRAGE

€ 7,00 inclusief koffie onderweg

AANMELDEN

Liefst vóór 22 september

U kunt zich voor deze wandeling aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Als u dat nu meteen doet kunt u het niet meer vergeten!

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.
<= vorige activiteit                                                                    volgende activiteit =>
E-mailen
Bellen