centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

WELKOM OP DE WEBSITE VAN De drie ringen 

DIT SEIZOEN ZULLEN ER GEEN ACTIVITEITEN MEER ZIJN. WE HOPEN  WEER TE KUNNEN BEGROETEN BIJ ONZE SEIZOENSOPENING OP ZATERDAGMIDDAG 12 SEPTEMBER !

Alle maatregelen en voorschriften rond het Corona-virus zullen ongetwijfeld ervoor zorgen dat er mensen geïsoleerd dreigen te raken. 

Wij hebben een pagina aangemaakt waarop dagelijks nieuwe teksten worden geplaatst. Wetenswaardigheden gedichten filmpjes en bemoedigingen. U kunt die vinden via de volgende link: VEERTIGDAGENTIJDAls u zelf mooie teksten tegenkomt, gedichten en gedachten die u met ons en elkaar wilt delen: stuur die ons toe! Onder aan deze pagina vindt u een contactformulier waar u uw vragen opmerkingen en bemoedigen met ons en elkaar kunt delen. Wij zorgen dan voor plaatsing.

Laten we als De drie ringen er voor elkaar zijn, elkaar ondersteunen en elkaar hulp vragen en geven waar dat nodig is.

U mag ons daarvoor bellen: we hebben daar twee telefoonnummers voor beschikbaar:

Orma de Graaf: 06 36446567

Nelleke de Kruik: 06 38254236

We zullen niet alle afgelaste activiteiten dit seizoen opnieuw kunnen programmeren maar als de tijd daar rijp voor is gaan we zien wat de mogelijkheden zijn. U kunt zich nog altijd aanmelden. We zullen deze aanmeldingen beschouwen als blijk van belangstelling. 

Bij herprogrammering zullen we beginnen met de activiteiten waarvoor de meeste aanmeldingen zijn binnengekomen.


VEERTIGDAGENTIJD

Quarantaine: quaranta giorni (veertig dagen), is een van origine medische term die afkomstig is uit het Italiaans ten tijde van de pestepidemie in de 14e eeuw. In deze tijd werden namelijk alle aanmerende schepen verplicht om 40 dagen in de haven stil te blijven liggen, en werd de bemanning daarbij geacht het schip niet te verlaten. Deze maatregel behelst het afschermen van risicobronnen ter vermindering van verspreiding van een infectie.

Zodra we weer opstarten maken we dat hier op onze website bekend. Ook zullen we dan een nieuwsbrief versturen. Maak het goed in de komende periode en kijk en hoor om naar elkaar. Hopelijk tot gauw!

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen. U kunt daar uw vragen bij ons neerleggen maar u mag daar ook gedachten naar ons toe sturen die u wilt delen met    De drie ringen - gemeenschap. 

Wij zullen deze gedachten plaatsen op een aparte pagina onze website over deze bijzondere VEERTIG DAGENTIJD

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.

Kijk voor een volledig Seizoensoverzicht op ons PROGRAMMA en om een indruk te krijgen van onze activiteiten kunt u ook eens een kijkje nemen bij de TERUGBLIKKEN

Op deze website is steeds de meest actuele Informatie te vinden. Bovendien geven we 11 maal per jaar een Nieuwsbrief uit. 

Bij de start van een nieuw seizoen geven we ook een papieren Programmaboekje uit, dat bij al onze activiteiten ruim voorhanden is voor ieder die een exemplaar mee wil nemen. Aan belangstellenden kunnen we dat boekje eind augustus ook per post verzenden. In verband met milieu-overwegingen en portokosten proberen we zo veel mogelijk mensen 'digitaal te bedienen' via onze Nieuwsbrief, maar als u het op prijs stelt zullen we u met genoegen ons Programmaboekje toesturen.

Mocht u belangstelling hebben voor onze Nieuwsbrief of ons Programmaboekje dan kunt u de betreffende link aanklikken. Daar vindt u een aanmeldingsformulier.