centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is ...

WELKOM OP DE WEBSITE VAN De drie ringen 

Het voorjaar piept langzaamaan aan boven de grond, zwelt aan de bomen en hangt in de lucht. De drie ringen heeft intussen de komende weken een aantal mooie activiteiten op het programma staan waarin we elkaar nog wat extra en licht kunnen toevoegen. Komt u zich koesteren!

De vierde lunchfilm in onze serie vertonen we op donderdagmiddag 21 februari: de persoonlijke documentaire 'LIEFDE IS AARDAPPELEN'.  Dan laten we de Vastelaovend over ons heen komen of we storten ons er juist in en we vervolgen ons programma op donderdagavond 7 maart draaien we, ter gelegenheid van de internationale vrouwendag de film 'MARIA MAGDALENA' over het leven van deze omstreden, fascinerende en sterke vrouw in de bijbel. Dinsdagmiddag 12 maart geeft Agnes de Pont een WORKSHOP ZENTANGLE (meditatief tekenen) opnieuw in het Clemensdomein. Woensdagavond 20 maart verzorgt pastoor Marc Heemels in Eygelshoven een lezing over HET BOEK ESTHER, een andere belangwekkende vrouw in de Bijbel. Op donderdagmiddag 21 maart gaan we weer samen aan tafel om daarna naar de film LOVING VINCENT te kijken. Vrijdagmiddag 29 maart gaan we weer wandelen, rond Montfort: EEN VLAKKE VOETTOCHT DOOR DE HEERLICKHEIT.

Via het tabblad PROGRAMMA & AANMELDEN in de donkere balk hierboven, vindt u een compleet overzicht van al onze activiteiten. 

Uw familie, vrienden en buren zijn eveneens van harte welkom dus breng ze vooral mee! En voor wie deze website van De drie ringen voor het eerst bezoekt: we kijken er naar uit binnenkort kennis met u te maken bij een van onze bijeenkomsten. We verheugen ons op uw komst!  

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u bij uw aanmelding vermeldt dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DE KOMENDE WEKEN OP EEN RIJTJE:

Kijk voor een volledig Seizoensoverzicht op ons PROGRAMMA en om een indruk te krijgen van onze activiteiten kunt u ook eens een kijkje nemen bij de TERUGBLIKKEN

Op deze website is steeds de meest actuele Informatie te vinden. Bovendien geven we 11 maal per jaar een Nieuwsbrief uit. 

Bij de start van een nieuw seizoen geven we ook een papieren Programmaboekje uit. Bij al onze activiteiten is dat boekje ruim voorhanden voor ieder die een exemplaar mee wil nemen. Aan belangstellenden kunnen we dat eind augustus ook per post verzenden. In verband met milieu-overwegingen en portokosten proberen we zo veel mogelijk mensen 'digitaal te bedienen' via onze Nieuwsbrief, maar als u het op prijs stelt zullen we u met genoegen ons Programmaboekje toesturen.

Mocht u belangstelling hebben voor onze Nieuwsbrief of ons Programmaboekje dan kunt u de betreffende link aanklikken. Daar vindt u een aanmeldingsformulier.