centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is ...

WELKOM OP DE WEBSITE VAN De drie ringen ! 

centrum voor spiritualiteit en zingeving, omdat leven meer is…… 

Terwijl de herfstkleuren zich verdiepen komt ons Programma 2018/2019 op stoom. We mogen ons verheugen in mooie bezoekersaantallen, en dat doen we dan ook! Fijn!  Donderdagmiddag 25 oktober gaan we, traditioneel intussen, BLOEMBINDEN ROND ALLERZIELEN. Op 26 oktober maken de vrijdagmiddagwandeling VERGEZICHTEN EN HOLLE WEGEN rond Vijlen. Dinsdagavond 30 oktober komen Riny van Vlijmen en Jan Leemans opnieuw naar het zuiden, deze keer met een presentatie over VOLKSDEVOTIE EN DE OFFICIËLE KERK-LEER en op dinsdag 6 november maken we een excursie naar DRIE PARELS IN DE KROON VAN AKEN. Woensdagavond 14 november komt Herman van Rens spreken over de VERVOLGING VAN SINTI EN ROMA gedurende de Tweede Wereldoorlog, ongetwijfeld een boeiende avond! En dan vervolgen we op donderdagmiddag 15 november onze filmserie-met-lunch-vooraf: 'JIMMY'S HALL' deze keer.

Via het tabblad PROGRAMMAOVERZICHT in de donkere balk hierboven, vindt u een compleet overzicht van al onze activiteiten. 

Uw familie, vrienden en buren zijn eveneens van harte welkom dus breng ze vooral mee! En voor wie deze website van De drie ringen voor het eerst bezoekt: we kijken er naar uit binnenkort kennis met u te maken bij een van onze bijeenkomsten. We verheugen ons op uw komst!  

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u bij uw aanmelding vermeldt dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DE KOMENDE WEKEN OP EEN RIJTJE:

Kijk voor een volledig Seizoensoverzicht op ons PROGRAMMA en om een indruk te krijgen van onze activiteiten kunt u ook eens een kijkje nemen bij de TERUGBLIKKEN

Op deze website is steeds de meest actuele Informatie te vinden. Bovendien geven we 11 maal per jaar een Nieuwsbrief uit. 

Bij de start van een nieuw seizoen geven we ook een papieren Programmaboekje uit. Bij al onze activiteiten is dat boekje ruim voorhanden voor ieder die een exemplaar mee wil nemen. Aan belangstellenden kunnen we dat eind augustus ook per post verzenden. In verband met milieu-overwegingen en portokosten proberen we zo veel mogelijk mensen 'digitaal te bedienen' via onze Nieuwsbrief, maar als u het op prijs stelt zullen we u met genoegen ons Programmaboekje toesturen.

Mocht u belangstelling hebben voor onze Nieuwsbrief of ons Programmaboekje dan kunt u de betreffende link aanklikken. Daar vindt u een aanmeldingsformulier.