centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

WELKOM OP DE WEBSITE VAN De drie ringen 

Terwijl de herfst zich van zijn natte kant laat zien is er bij  De drie ringen van alles te beleven, zien, horen, proeven, doen en ontmoeten! U kunt de activiteiten vinden onder het tabblad PROGRAMMA & AANMELDEN hierboven, waar u zich ook kunt aanmelden. Misschien ook leuk om de TERUGBLIKKEN eens te bekijken, want wat hebben we weer veel beleefd het afgelopen seizoen! Wij wensen u een gezellig najaar en hopen u te ontmoeten bij onze activiteiten!

Donderdagmiddag 17 oktober starten we in Eygelshoven alweer met de derde serie lunch-films onder het motto SAMEN ETEN & SAMEN KIJKEN met de prachtige Poolse zwart-wit film 'COLD WAR'. Meldt u zich tijdig aan want vol = vol! Dinsdagavond 22 oktober komt pastor Huub Schumacher weer met ons spreken, deze keer over de FASCINERENDE GOD VAN CAPUTO. Vrijdagmiddag 25 oktober staat de wandeling: BOKKENRIJDERSROUTE op het programma, dat klink in elk geval spannend! Dinsdagmiddag 29 oktober bezoeken we, in het kader van 75 jaar bevrijding de AMERIKAANSE BEGRAAFPLAATS EN MONUMENT MARGRATEN. We krijgen er een rondleiding van de heer Huub Schillings. Donderdagmiddag 31 oktober gaan we alweer voor het vijfde jaar op rij BLOEMBINDEN ROND ALLERZIELEN om onze dierbare overledenen te gedenken met een mooi bloemstuk. Donderdagavond 7 november laat de kunsthistoricus Jac van den Boogard ons kennis maken met REMBRANDT ALS BIJBELSCHILDER.

Via het tabblad PROGRAMMA & AANMELDEN in de donkere balk hierboven, vindt u een compleet overzicht van al onze activiteiten. 

Uw familie, vrienden en buren zijn eveneens van harte welkom dus breng ze vooral mee! En voor wie deze website van De drie ringen voor het eerst bezoekt: we kijken er naar uit binnenkort kennis met u te maken bij een van onze bijeenkomsten. We verheugen ons op uw deelname!  

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u bij uw aanmelding vermeldt dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DE KOMENDE MAANDEN OP EEN RIJTJE:

Donderdagmiddag 17 oktober

SAMEN ETEN & SAMEN KIJKEN: 'COLD WAR'

Dinsdagavond 22 oktober

DE FASCINERENDE GOD VAN CAPUTO

Vrijdagmiddag 25 oktober

BOKKENRIJDERSWANDELING

Dinsdagmiddag 29 oktober

AMERIKAANSE BEGRAAFPLAATS MARGRATEN

Donderdagmiddag 31 oktober

BLOEMBINDEN ROND ALLERZIELEN

Donderdagavond 7 november

REMBRANDT ALS BIJBELSCHILDER

Kijk voor een volledig Seizoensoverzicht op ons PROGRAMMA en om een indruk te krijgen van onze activiteiten kunt u ook eens een kijkje nemen bij de TERUGBLIKKEN

Op deze website is steeds de meest actuele Informatie te vinden. Bovendien geven we 11 maal per jaar een Nieuwsbrief uit. 

Bij de start van een nieuw seizoen geven we ook een papieren Programmaboekje uit, dat bij al onze activiteiten ruim voorhanden is voor ieder die een exemplaar mee wil nemen. Aan belangstellenden kunnen we dat boekje eind augustus ook per post verzenden. In verband met milieu-overwegingen en portokosten proberen we zo veel mogelijk mensen 'digitaal te bedienen' via onze Nieuwsbrief, maar als u het op prijs stelt zullen we u met genoegen ons Programmaboekje toesturen.

Mocht u belangstelling hebben voor onze Nieuwsbrief of ons Programmaboekje dan kunt u de betreffende link aanklikken. Daar vindt u een aanmeldingsformulier.