voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

WELKOM OP DE WEBSITE VAN 

De drie ringen  

Het is merkbaar herfst, de avonden worden steeds langer, de kruidnootjes en chocoladeletters liggen in de winkel en wij hopen u binnenkort weer tegen te komen bij een van onze activiteiten.

WIST U DAT ...

We de deelnemersbijdrage voor de MUZICALE ADVENTLUNCH hebben verlaagd naar €12,50? 

... U ALS VRIEND/DONATEUR  VAN  'DE DRIE RINGEN' DIT HELE SEIZOEN BIJ DEELNAME AAN EEN VAN ONZE ACTIVITEITEN GRATIS EEN INTRODUCÉ MAG MEEBRENGEN?

We vieren dit seizoen ons 40 jarig Jubileum en doen dat met een  Seizoensprogramma dat er veelbelovend en sprankelend uitziet en ons jubileum zeker eer aan doet, zoals u in de videopresentatie hiernaast kunt beleven 

            ======>


Gedetailleerde informatie over alle activiteiten vindt u via de link  PROGRAMMA. daar kunt u zich ook nu reeds AANMELDEN. Zoals U in het overzicht hieronder ziet, beginnen we meteen met een heel gevarieerd aanbod. Als zich vandaag nog aanmeldt kunt u het niet meer vergeten, maar doet u het in elk geval tijdig!

Laten we samen proberen Coronabesmettingen zo veel mogelijk te voorkomen!

DE KOMENDE PERIODE OP EEN RIJTJE:

Woensdagmiddag 30 november 14:00 - 16:00 uur

VERANDERENDE TIJDEN - Filosofische Brokstukken bij een Pandemie, verzorgd door dr Detlef Rohling. Parochiezaal H.H. Kerk Hoogstraat 137a, Nieuwenhagen (Nieuwenhagerheide)

Dinsdagmiddag 6  december 14:00 - 16:00 uur

BEZOEK AAN HET NATUURHISTORISCH MUSEUM (ook achter de schermen) begeleid door   dhr. Jacq Knopsfervent amateur-archeoloog, De Bosquetplein 7, Maastricht 

Donderdagmiddag 15 december 13:00 - ca 15:30 uur

LUNCHCONCERT IN ADVENTSFEER, in deze verwachtingsvolle Adventstijd komen gaan we samen aan tafel , bij de prachtige fluit- en harpmuziek van Saskia Duelen en Sonja Tavormina.

Zaterdagmiddag 14 januari 2023 van 15:00 - 17:00 uur

DE DRIE RINGENLEZING door Mw. Petra Dassen, burgemeester van Kerkrade. Wij mogen haar die middag bevragen en na afloop kunnen we met haar en elkaar de beste wensen voor 2023 uitwisselen bij een hapje en een drankje

Maandagochtend 16 januari 10:00 - 12:00 uur (vervolg 06/02 en 27/02)

GESPREKSGOEP OVER SPIRITUALITEIT Eerste van een serie van 3 bijeenkomsten onder leiding van ds. Cees Hollemans waarin we met elkaar praten over spiritualiteit aan de hand van artikelen in het tijdschrift 'Speling'.

Donderdagmiddag 19 januari 12:45 - ca.16:00 uur

SAMEN ETEN & SAMEN KIJKEN: THE CHILDREN ACT. Samen een mooie film kijkendie je raakt met een gezellige en lekkere gezamenlijke lunch vooraf.

Het totale aanbod vindt u bij PROGRAMMA & AANMELDENWe hopen u binnenkort weer te ontmoeten!

Heeft u ons iets te melden of te vragen: Dan kunt u gebruik maken van het CONTACTFORMULIER.

Natuurlijk mag u ons ook altijd bellen met een vraag of voor een praatje:
06 36446567

 

 E-mailen
Bellen