centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

WELKOM OP DE WEBSITE VAN De drie ringen 

We hebben de sprong naar alweer een nieuw decennium gemaakt  en we wensen u toe dat 2020 u zal brengen wat u ervan hoopt.

Bij De drie ringen is in elk geval heel wat te beleven, te zien, te horen, te proeven, te doen en te ontmoeten! U kunt de activiteiten vinden onder het tabblad PROGRAMMA & AANMELDEN hierboven. Daar kunt u zich ook aanmelden. Misschien ook leuk om de TERUGBLIKKEN eens te bekijken, want daar ziet u pas goed hoeveel we eigenlijk samen allemaal beleven. Wij hopen u te ontmoeten bij onze activiteiten!

Woensdagmiddag 5 februari maken we een excursie naar DE VONDST, CENTRUM VOOR ARCHEOLOGIE in Heerlen waar we ons eigen, soms verrassende, verleden van heel kort bij kunnen bewonderen en een week later op woensdagmiddag 12 februari spreekt pastor Harry Brouwers met ons over TROOST UIT DE BIJBEL, dat wordt ongetwijfeld weer een boeiende en inspirerende middag! Donderdagmiddag 20 februari gaan we al weer voor de vierde keer dit seizoen samen eten en samen kijken naar de film FLORENCE FOSTER JENKINSVan vrijdagavond 21 februari tot en met zondagmiddag 23 februari (carnavalsweekend) is er weer een  ZENMEDITATIEWEEKEND in Abdij Lilbosch in Echt en woensdagmiddag 4 maart is in het mooie Clemensdomein een VERVOLGWORKSHOP ZENTANGLE onder leiding van Agnes de Pont. Donderdagavond 12 maart, niet toevallig in de week van de internationale vrouwendag, belicht de theoloog Marieke Milder voor ons het leven en het belang van MARIA MAGDALENA DOOR DE EEUWEN HEEN.

Via het tabblad PROGRAMMA & AANMELDEN in de donkere balk hierboven, vindt u een compleet overzicht van al onze activiteiten. 

Uw familie, vrienden en buren zijn eveneens van harte welkom dus breng ze vooral mee! En voor wie deze website van De drie ringen voor het eerst bezoekt: we kijken er naar uit binnenkort kennis met u te maken bij een van onze bijeenkomsten. We verheugen ons op uw deelname!  

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u bij uw aanmelding vermeldt dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

KOMENDE WEKEN OP EEN RIJTJE:

Woensdagmiddag 5 februari

'DE VONDST' CENTRUM VOOR ARCHEOLOGIE HEERLEN

Woensdagmiddag 12 februari

TROOST UIT DE BIJBEL

Donderdagmiddag 20 februari

SAMEN ETEN & SAMEN KIJKEN: 'FLORENCE FOSTER JENKINS'

Vrijdag 21 - Zondag 23 februari

ZENMEDITATIEWEEKEND

Woensdagmiddag 4 maart

VERVOLG - WORKSHOP ZENTANGLE meditatief tekenen

Donderdagavond 12 maart

MARIA MAGDALENA DOOR DE EEUWEN HEEN

Kijk voor een volledig Seizoensoverzicht op ons PROGRAMMA en om een indruk te krijgen van onze activiteiten kunt u ook eens een kijkje nemen bij de TERUGBLIKKEN

Op deze website is steeds de meest actuele Informatie te vinden. Bovendien geven we 11 maal per jaar een Nieuwsbrief uit. 

Bij de start van een nieuw seizoen geven we ook een papieren Programmaboekje uit, dat bij al onze activiteiten ruim voorhanden is voor ieder die een exemplaar mee wil nemen. Aan belangstellenden kunnen we dat boekje eind augustus ook per post verzenden. In verband met milieu-overwegingen en portokosten proberen we zo veel mogelijk mensen 'digitaal te bedienen' via onze Nieuwsbrief, maar als u het op prijs stelt zullen we u met genoegen ons Programmaboekje toesturen.

Mocht u belangstelling hebben voor onze Nieuwsbrief of ons Programmaboekje dan kunt u de betreffende link aanklikken. Daar vindt u een aanmeldingsformulier.