voor zingeving,  spiritualiteit en ontmoeting, omdat leven meer is …

NIEUWJAARSBIJEENKOMST VAN 

'DE DRIE RINGEN' 

Wij zijn er heel blij mee en trots op dat we u kunnen vertellen dat onze gast voor de jaarlijkse Nieuwjaarslezing van DE DRIE RINGEN dit jaar niemand minder is dan onze gouverneur

de heer EMILE ROEMER
 
We hebben ook deze keer gekozen voor een gesprek in de stijl van Collegetour.
Leo Arets zal de heer Roemer bevragen over de mensen, gebeurtenissen en andere zaken die hem inspireren en hem hebben gebracht op dit punt van zijn leven. Ook de  bezoekers zullen, evenals vorig jaar, weer de gelegenheid krijgen vragen te stellen. 

Wacht u vooral niet te lang met aanmelden, want vol is vol!

Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en de beste wensen voor het nieuwe jaar uit te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Zaterdagmiddag 13 januari 2024

TIJD

15:00 - 17:00 uur NB: ZORGT U DAT U KWART VOOR 3 AANWEZIG BENT ZODAT WE OP TIJD KUNNEN BEGINNEN!

LOCATIE

De Ark, Op de Heugden 23, Landgraaf. DOOR WEGWERKZAAMHEDEN IS DE ARK IETS LASTIGER TE BEREIKEN DAN NORMAAL. IN DE WOONWIJK RONDOM DE ARK IS VOLDOENDE PARKEERPLAATS MAAR HET KAN IETS MEER TIJD VERGEN. U kunt de situatie HIER bekijken.

GAST

De heer EMILE ROEMER, gouverneur van Limburg

CONTACTPERSOON

Orma de Graaf

DEELNEMERSBIJDRAGE

Vrije gave voor het werk van DE DRIE RINGEN

AANMELDEN

U kunt zich nog aanmelden!

U kunt zich voor deze middag aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen
E-mailen
Bellen