voor zingeving,  spiritualiteit en ontmoeting, omdat leven meer is …

SAMEN ETEN & SAMEN KIJKEN

Zes maal per jaar, in de donkere maanden, gaan we samen aan tafel om daarna met elkaar naar een mooie film te kijken. In april sluiten we de cyclus van dit seizoen af met:

'SUPERNOVA'

Colin Firth en Stanley Tucci zijn fenomenaal als Sam en Tusker, die in SUPERNOVA samen hun weg moeten vinden in een leven dat langzaam uit hun handen glijdt. 

Regisseur en schrijver Harry Macqueen weet perfect de juiste toon te treffen in dit ingetogen drama waarin liefde en verlies samen komen.

Sam en Tusker zijn al 20 jaar samen en trekken in een camper door Engeland. Ze bezoeken familie, vrienden en plaatsen uit hun verleden, maar het is geen gewone vakantie. Deze tijd die ze samen hebben, is het belangrijkste in hun leven geworden

 Tusker’s dementie is de laatste jaren erger geworden en de reis door het verleden moet ruimte maken voor een onzekere toekomst. Geheimen worden onthuld, plannen vallen in duigen en hun liefde biedt geen vanzelfsprekende oplossing meer. Ze moeten zich afvragen wat het betekent lief te hebben in de schaduw van deze ingrijpende ziekte.

Colin Firth and Stanley Tucci breken je hart zachtjes in schilfertjes’ schreef Variety na de première van SUPERNOVA op het festival van San Sebastián. 

De film zit de acteurs op de huid en laat je deel uit maken van het leven van Sam en Tusker. Oprecht, herkenbaar en hartverwarmend.

Deze Britse film uit 2020 duurt 94 minuten.

Het overzicht van alle lunchfilms vindt u HIER

Na afloop praten we nog even samen na bij een kopje koffie of thee.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Donderdagmiddag 18 april 2024

TIJD

Lunch: 12:45 uur, start film: 13:30 uur. Eindtijd afhankelijk van de lengte van de film

LOCATIE

Sint Jansheem, links naast de Johannes de Doperstraat. Sint Janstraat in Eygelshoven

CONTACTPERSOON

Orma de Graaf

DEELNEMERSBIJDRAGE

6,00 voor de lunch én een VRIJE GAVE voor de film

AANMELDEN:

Liefst vóór 11 april 2024. NB: Maximaal 30 deelnemers

U kunt zich voor deze film aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren. Als wij bij de lunch rekening moeten houden met bepaalde dieetvoorschriften, kunt U dat noteren bij de Opmerkingen.

Vergeet U niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.


E-mailen
Bellen