centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

VRIJDAGMIDDAGWANDELINGEN ZOMER '21

omdat ook wandelen meer is.....

WE MOGEN MET GROEPJES VAN 4 MENSEN BUITEN ZIJN EN WE HEBBEN BESLOTEN DE WANDELINGEN WEER OP TE STARTEN. AANMELDEN KAN DUS WEER. LET OP! MAXIMAAL 12 DEELNEMERS

De maandelijkse Vrijdagmiddagwandelingen zijn een vaste waarde geworden in ons programma. Niet alleen om te genieten van het prachtige Limburgse landschap maar ook om te onthaasten en, voor wie dat wil, te bezinnen. 

We verzamelen bij het startpunt van de wandeling. Indien u graag met iemand wilt meerijden naar het startpunt dan kunt dat bij uw aanmelding onder de opmerkingen aangeven. We zullen dan proberen iets voor u te regelen, en in het algemeen lukt dat ook wel.

De wandelingen beginnen om 13:30 uur en de lengte varieert komend seizoen  tussen de 7 en 10 kilometer afhankelijk van de zwaarte van het parcoursZe vinden plaats op vrijdagmiddagen en duren 2 à 2,5 uur. De wandelingen worden vanaf dit seizoen voorbereid en begeleid door Ruud Schuilenburg, Gerard Mol en Huub Bergsma. Na afloop drinken we samen iets om nog even na te praten en uit te blazen. 

ZO LANG WE NOG NIET IN GROEPSVERBAND KUNNEN WANDELEN VINDT U OP ONZE WEBSITE ELKE MAAND EEN NIEUWE WANDELING OM ZELF TE MAKEN. INTUSSEN STAAN ER HIERNAAST NU DUS AL 12 WANDELINGEN VOOR U KLAAR   =======>

Het mooie geaccidenteerde Zuid-Limburgse  landschap leent zich helaas niet goed voor wandelingen met een rolstoel of rollator. 

ZORGT U WEL VOOR GOED WANDELSCHOEISEL!

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u laat weten dat u graag een lift heeft naar de startlokatie, dan kunnen we meestal wel iets regelen!

Via de nieuwsbrieven en op deze plaats houden we u op de hoogte van de actuele stand van zaken m.b.t. de wandelingen. U mag zich vast aanmelden.

HIERONDER EEN OVERZICHT VAN DE WANDELINGEN DIE MOGELIJK NOG DOORGAAN

25 juni 2021

PELGIMSWANDELING 

MEERSSEN

30 juli 2021

MARETAKKEN & WIJNGAARDSLAKKEN NOORBEEK

27 augustus 2021

BIJ MOELINGEN 

DE GRENS OVER

E-mailen
Bellen