centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

ZELF WANDELEN

omdat ook wandelen meer is.....

Aangezien het niet doenlijk is om met meerdere mensen, al wandelend, consequent de voorgeschreven anderhalve meter afstand te garanderen en dat voorlopig nog wel aan de orde zal zijn, hebben we besloten de vrijdagmiddagwandelingen tot nader order op de schorten.

Maar omdat wandelen wel heel leuk en gezond is, plaatsen we elke maand een wandeling op deze pagina dus ga vooral lekker op pad, alleen of met een paar.

De routebeschrijving kunt u als PDF downloaden en printen. Als u daar problemen mee heeft dan mag u via een contactformulier daarvoor onze hulp inroepen.

Wij wensen u veel wandelplezier!

NOVEMBER:

Op een mooie herfstdag even een lekkere frissen neus halen tijdens deze gemakkelijke wandeling met enkele lichte hellingen door het Grote Bos en het prachtige Gulpdal. OKTOBER:

Een lekkere herfstwandeling over de Brunssummerheide deze keer. Als u het treft in mooie herfstkleuren en misschien wat laaghangende ochtend. En dan zoeken naar een diversiteit aan paddenstoelen. Veel plezier!


2010 BRUNSSUM.pdf (222.01KB)
2010 BRUNSSUM.pdf (222.01KB)


Hierboven kunt u de route downloaden.

Fijne wandeling en denk aan de anderhalve meter!

SEPTEMBER:

Een gemakkelijke wandeling door de mooie natuur rond Cadier en Keer. U verlaat het dorp en wandelt dan via veldwegen naar de rand van het Savelsbos. U passeert vlak voor het bos een infobord, dat op een verhoging staat. Via dit infobord komt u meer te weten over o.a. werktuigen uit vuursteen uit de tijd van de Neanderthalers en voorwerpen uit de Romeinse tijd die hier gevonden zijn. Dan wandelt u langs een zeer oude boom over leuke bospaadjes waar u geregeld prachtig uitzicht heeft over het Maasdal. Via mooie paden loopt u weer terug naar het startpunt. Hierboven kunt u de route downloaden.

Fijne wandeling en denk aan de anderhalve meter!

AUGUSTUS:

In verband met de warmte voor augustus een leuke gemakkelijke wandeling om eens naar de grootse binnenvaartsluis van Europa te gaan kijken. De schepen worden hier maar liefst 15 meter omhoog of omlaag geschut in de sluizen. U wandelt eerst een leuk stukje over een graspad langs de Maas. Via leuke paadjes komt u bij de sluizen. Op de terugweg wandelt u een stuk langs het Albertkanaal en opnieuw via leuke paadjes terug naar het Franstalige en slapende dorpje Ternaaien. Veel plezier!


2008 TERNAAIEN.pdf (233.09KB)
2008 TERNAAIEN.pdf (233.09KB)


Hierboven kunt u de route downloaden.

Fijne wandeling en denk aan de anderhalve meter!

JULI:

In juli een heerlijk rustige, vlakke en afwisselende wandeling van 7,4 kilometer, van MEERS naar MAASBAND EN RETOUR. Een door weilanden, over veldwegen en met zicht op de Maas. Hierboven kunt u de route downloaden.

Fijne wandeling en denk aan de anderhalve meter!

JUNI: 

Voor deze maand hebben we om te beginnen een eenvoudige maar mooie wandeling uitgezocht van een kleine 8 kilometer door de Anstelvallei in KerkradeHierboven kunt u de route downloaden.

Fijne wandeling en denk aan de anderhalve meter!E-mailen
Bellen