centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

VRIJDAGMIDDAGWANDELINGEN

omdat ook wandelen meer is.....

DIT SEIZOEN ZULLEN ER GEEN ACTIVITEITEN MEER ZIJN. WE HOPEN  U WEER TE KUNNEN BEGROETEN BIJ ONZE SEIZOENSOPENING OP ZATERDAGMIDDAG 12 SEPTEMBER !

De maandelijkse Vrijdagmiddagwandelingen zijn een vaste waarde geworden in ons programma. Niet alleen om te genieten van het prachtige Limburgse landschap maar ook om te onthaasten en, voor wie dat wil, te bezinnen. 

Maar er is wel iets veranderd !

De wandelingen zullen vanaf september 2019 EEN HALF UUR EERDER beginnen dan u in voorgaande jaren gewend was. Dus noteer die aanvangstijd van 13:30 uur goed in uw agenda!!

De lengte van deze wandelingen varieert komend seizoen  tussen de 7 en 10 kilometer. Ze vinden plaats op vrijdagmiddagen en duren 2 à 2,5 uur. De wandelingen worden voorbereid en begeleid door de wandelcommissie. Na afloop drinken we samen iets om nog even na te praten en soms ook uit te blazen.een vrijdagmiddag en duren 2 à 2,5 uur

Het mooie geaccidenteerde Zuid-Limburgse  landschap leent zich helaas niet goed voor wandelingen met een rolstoel of rollator.

Bij aanmelding kunt u aangeven of u wilt vertrekken vanaf Panhuysstraat 1 in Wijnandsrade, of dat u rechtstreeks naar het startpunt van de wandeling wilt gaan. 

ZORGT U WEL VOOR GOED WANDELSCHOEISEL!

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u laat weten dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

HIERONDER EEN OVERZICHT VAN DE WANDELINGEN

27 september 2019

LOPEN LANGS LIMBURGSE WIJNGAARDEN

25 oktober 2019

BOKKENRIJDERSROUTE

22 november 2019

BANJEREN DOOR DE SCHINVELDSE BOSSEN

27 december 2019

KRIBKESWANDELING GEANNULEERD!!

27 maart 2020

WILDE NARCISSEN LANGS MIJNEN EN GROEVEN

24 april 2020

SINT PIETERSBERG & JEKERVALLEI

29 mei 2020

SIEBEN QUELLEN TOUR

26 juni 2020

BIJ MOELINGEN DE GRENS OVER

31 juli 2020

PELGRIMSROUTE


.. omdat leven meer is ..

28 augustus 2020

MARETAKKEN EN WIJNGAARDSLAKKEN


.. omdat wandelen meer is ..