centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

HUNDERTWASSERHUIS -RONALD McDONALD-KINDERVALLEI

RONDLEIDING 

In verband met de Coronacrisis hebben we in april 2020 deze excursie moeten afgelasten, maar gelukkig hebben we een nieuwe datum kunnen afspreken!

De Ronald McDonald Kindervallei in Valkenburg is gehuisvest in het heel bijzondere Hundertwassergebouw. We worden daar ontvangen voor een rondleiding door een gekwalificeerde gids/vrijwilliger en bekijken het gebouw van binnen en van buiten, vernemen interessante achtergrond-informatie over de architectuur en zien de vakantiemogelijkheden die deze regenboogspiraal biedt aan kinderen met een beperking, samen met hun familie.

Daarnaast zien we de mogelijkheden die het gebouw biedt als Ronald McDonald Huis voor ouders waarvan een kind revalideert bij Adelante Kinder-revalidatie of in een nabijgelegen ziekenhuis verblijft.

Tevens kunnen we genieten van een smakelijke kop koffie/thee met een stuk een heerlijke Limburgse vlaai.

Buiten de rondleidingen is  de Ronald McDonald  Kindervallei geen openbaar toegankelijk terrein, dit uit respect voor de privacy van de bijzondere doelgroep: gehandicapte kinderen en hun familie, die hier vakantie vieren.

Wie na de rondleiding van ongeveer 2 uur, na een pauze voor bijvoorbeeld een kop koffie en/of een broodje, er nog nog een wandeling langs de Geul aan wil vastknopen, mag zich ter plaatse melden bij Odile Smeets, die de wandeling zal begeleiden.

 In verband met de beperkte parkeergelegenheid verdient het aanbeveling om samen te rijden. Bij uw aanmelding kunt u uw wensen c.q. mogelijkheden hieromtrent te kennen geven.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Dinsdagochtend 4 mei 2021

TIJD

Verzamelen 09:30 uur op de parkeerstrook aan de Geulweg te Valkenburg bij de Geulhemmermolen (zie onderstaande afbeelding)

PLAATS

Ronald McDonald Kindervallei. Onderstestraat 25, Valkenburg

RONDLEIDER

Gids/vrijwilliger van Kindervallei

CONTACTPERSOON

Odile Smeets

DEELNEMERSBIJDRAGE

€ 15,00 (grotendeels t.b.v. Ronald McDonald Kindervallei) inclusief een kopje koffie of thee met vlaai

AANMELDEN

Liefst vóór 24 april 2021

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.