centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

CUBE - KERKRADE

EXPOSITIE (RE)DESIGN DEATH

Cube Design Museum Kerkrade is het eerste museum van Nederland dat volledig is gewijd aan design. Cube toont design met inhoud; design dat impact heeft op de wereld.
Cube toont in de nieuwe expositie ‘(Re)design Death’

Hedendaags design rond afscheid nemen, sterven, rouwen en herinneren.

Zo’n 50 objecten, verdeeld over twee expositieruimten, laten zien hoe designers, vaak na een persoonlijke ervaring, invulling geven aan de behoeften en rituelen die er zijn rondom overlijden, afscheid, rouw en eeuwig leven.

Een paar voorbeelden van de ontwerpen zijn: een euthanasieachtbaan, een virtuele bijna-doodervaring of een app om met je geliefde te blijven communiceren naar diens overlijden. 

We zullen samen de tentoonstelling bezoeken en afsluiten met een gezamenlijk kop koffie met een stuk vlaai waarbij we nog kunnen napraten.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Dinsdagochtend 17 november 2020

TIJD

Verzamelen 10:30 uur bij de ingang van Cube, 

PLAATS

Cube Design Museum, Museumplein 2 Kerkrade (naast Station)

RONDLEIDER

Nelleke de Kruik

CONTACTPERSOON

Nelleke de Kruik

DEELNEMERSBIJDRAGE

Afhankelijk van het aantal deelnemers en het aantal Museumkaarten, maar naar verwachting ca. € 7,50 inclusief koffie met vlaai.

AANMELDEN

Vóór 7 november ivm reserveren NB: maximaal 8 deelnemers.

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.