centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

VRIJDAGMIDDAGWANDELINGEN

omdat ook wandelen meer is.....

De maandelijkse Vrijdagmiddagwandelingen zijn een vaste waarde geworden in ons programma. Niet alleen om te genieten van het prachtige Limburgse landschap maar ook om te onthaasten en, voor wie dat wil, te bezinnen. 

Maar er is weer iets veranderd !

We zullen namelijk NIET meer verzamelen op de Panhuysstraat in Wijnandsrade, maar bij het startpunt van de wandeling. Indien u graag met iemand wilt meerijden naar het startpunt dan kunt dat bij uw aanmelding onder de opmerkingen aangeven. We zullen dan proberen iets voor u te regelen, en in het algemeen lukt dat ook wel.

De wandelingen beginnen om 13:30 uur en de lengte varieert komend seizoen  tussen de 7 en 10 kilometer afhankelijk van de zwaarte van het parcoursZe vinden plaats op vrijdagmiddagen en duren 2 à 2,5 uur. De wandelingen worden vanaf dit seizoen voorbereid en begeleid door de wandelcommissie (Huub Bergsma, Gerard Mol en Ruud Schuilenburg). Na afloop drinken we samen iets om nog even na te praten en uit te blazen.

Het mooie geaccidenteerde Zuid-Limburgse  landschap leent zich helaas niet goed voor wandelingen met een rolstoel of rollator. 

ZORGT U WEL VOOR GOED WANDELSCHOEISEL!

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u laat weten dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

HIERONDER EEN OVERZICHT VAN DE WANDELINGEN

26 maart 2021

PELGIMSWANDELING MEERSSEN

30 april 2021

MARIAWANDELING MAASTRICHT

28 mei 2021

PICK-NICK WANDELING

25 juni 2021

ZINKMIJN 

KELMIS

30 juli 2021

MARETAKKEN & WIJNGAARDSLAKKEN NOORBEEK

27 augustus 2021

BIJ MOELINGEN 

DE GRENS OVER

E-mailen
Bellen