centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

STICHTING VRIENDEN VAN DE DRIE RINGEN

Vriend van De drie ringen worden?

In 2007 werd de Stichting ‘Vrienden van De drie ringen’ opgericht om de subsidiegelden van ‘De drie ringen’ te gaan beheren en tevens actief Vrienden/Donateurs te werven. Intussen is er veel hetzelfde gebleven maar ook heel veel veranderd. Er zijn nog altijd veel Vrienden/Donateurs die zich zo verbonden voelen met het werk van ‘De drie ringen’ dat zij jaarlijks een of meer donaties doen, waarvoor vanzelfsprekend zeer veel dank, want zonder dat geld zouden we niet lang meer verder kunnen! Hoewel er natuurlijk Vrienden wegvallen komen er gelukkig ook steeds weer nieuwe bij.

De subsidiestromen daarentegen zijn volledig opgedroogd. Dat betekent dat er helaas veel minder geld te beheren valt en dat de kosten daarvan onevenredig hoog gaan worden. Daarom hebben de besturen van ‘De Vrienden’ en van ‘De drie ringen’ besloten de beide stichtingen in 2022 geleidelijk te gaan samen voegen. Natuurlijk blijft de jaarlijkse Vriendenmiddag, die we onze Vrienden/Donateurs aanbieden!

De bestuursleden van de Stichting Vrienden van De drie ringen zijn:

  • Huib Joosten, voorzitter
  • Orma de Graaf, secretaris
  • Gerard Mol, penningmeester
  • Huub Bergsma

Wij willen onze Vriendenkring graag nog verder blijven uitbreiden en ook U bent van harte welkom als Vriend(in) van De drie ringen U mag uw bijdrage voortaan overmaken op rekening NL15 INGB 0000515790 t.n.v. Stichting De drie ringen, maar het is niet erg als u de rekening van De Vrienden nu nog (hebt) gebruikt. Dat komt goed terecht!

De donatie bedraagt minimaal €15,00 per jaarmaar wat meer is van harte welkom!!

Vermeldt u bij het overmaken uw naam en adres en schrijf erbij voor welk kalenderjaar de donatie is bedoeld. Zo kunnen wij zien dat U het bent van wie we een donatie hebben ontvangen en kunnen wij u ook uitnodigen voor onze exclusieve VRIENDENMIDDAG.

Zoals hierboven al vermeld, bieden we exclusief aan al onze vrienden/donateurs, oude en nieuwe, eens per jaar, traditioneel in de maand oktober, een vriendenmiddag aan. Op zaterdagmiddag 2 oktober 2021 werden de Vrienden ontvangen in de ABDIJ ROLDUC te Kerkrade. Een terugblik naar deze geslaagde middag vindt op deze PAGINA

..--ooOoo--..

Via onderstaand formulier kunt u informatie vragen of zich aanmelden als VRIEND. 

Vult u alstublieft ook dit formulier in als u voor de eerste keer geld naar ons overmaakt. 

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier verdwijnt hebben wij het ontvangen.

 

E-mailen
Bellen