voor zingeving,  spiritualiteit en ontmoeting ... omdat leven meer is …

VRIEND/DONATEUR WORDEN VAN DE DRIE RINGEN

U KUNT ONS STEUNEN DOOR VRIEND/DONATEUR TE WORDEN

Wij werken uitsluitend met vrijwilligers en ontvangen geen exploitatie-subsidie.

Voor het organiseren van onze activiteiten zijn we volledig afhankelijk van de deelnemersbijdragen. Maar er zijn ook andere uitgaven. Daarom doen we een beroep doen op onze Vrienden/Donateurs die met een jaarlijkse Donatie ons helpen financieel gezond te blijven. 

Wij willen daarom onze Vrienden/Donateurskring graag verder blijven uitbreiden en ook U bent dan ook van harte welkom als Vriend/Donateur van De drie ringen.

Van die donaties hebben we de afgelopen jaren bijvoorbeeld diverse apparatuur kunnen aanschaffen, zoals een beamer en een projectiescherm voor het vertonen van films of een computer en printer en bijbehorend papier en inkt. Kortgeleden hebben we nog een draagbare spraakversterker kunnen kopen om bij excursies de verstaanbaarheid van de spreker te verbeteren. Allemaal zaken die essentieel zijn voor het functioneren van De drie ringen. Daarvoor danken wij onze Vrienden/Donateurs zeer!

NIEUWS: Als u VRIEND/DONATEUR van De drie ringen bent mag u het hele seizoen 22/23 bij elke activiteit die u bezoekt gratis een introducé(e) meebrengen!

We geven die dankbaarheid jaarlijks vorm door het organiseren van een exclusieve VRIENDENMIDDAG die we kosteloos aan onze Vrienden/Donateurs aanbieden.

Voor informatie kunt u altijd met ons opnemen via het formulier hieronder, of U mag uw bijdrage overmaken op rekening NL15 INGB 0000515790 t.n.v. Stichting De drie ringen. 

De donatie bedraagt minimaal €15,00 per jaarmaar meer is bijzonder welkom!!

Vermeldt u bij het overmaken uw naam en adres en schrijf erbij voor welk kalenderjaar de donatie is bedoeld. Zo kunnen wij zien dat U het bent van wie we een donatie hebben ontvangen en kunnen wij u ook uitnodigen voor onze exclusieve VRIENDENMIDDAG.

Zoals hierboven al vermeld, bieden we exclusief aan al onze vrienden/donateurs, eens per jaar, traditioneel in de maand oktober, een vriendenmiddag aan. Op zaterdagmiddag 8 oktober 2022 zijn de Vrienden ontvangen in de het CLEMENSDOMEIN in Brunssum.

..--ooOoo--..

Via onderstaand formulier kunt u informatie vragen of zich aanmelden als VRIEND. 

Vult u alstublieft ook dit formulier in als u voor de eerste keer geld naar ons overmaakt. 

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier verdwijnt hebben wij het ontvangen.

 

E-mailen
Bellen