centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

AVONDGEBED TAIZÉ

Ook in Taizé is de kerk nu leeg. Om hun solidariteit uit te drukken met allen die vanwege de maatregelen rondom het coronavirus alleen zijn, delen de broeders van Taizé via Facebook elke avond  om 20:30 uur hun avondgebed met iedereen die daar online bij wil aansluiten

U kunt hier om 20:30 het avondgebed via facebook volgen, maar ook het avondgebed achteraf (zonder facebookaccount) afspelen na ongeveer 21:15.

De link naar de facebookpagina van Taizé vindt u HIER

Als u niet over een facebookaccount beschikt kunt niet rechtstreeks kijken maar hier wel het avondgebed van 6 april terug kijken. 

Het is niet moeilijk om contact te maken met Taizé maar wel fijn als iemand het een keer voordoet. Hieronder ziet de verschillende stappen duidelijk in beeld gebracht.

U maakt eerst contact met de website van Taizé, via de linke hierboven (aan het eind van deze uitleg vindt u de link nog een keer). U krijgt dan het volgende beeld

Daar klikt u op live

U scrollt nu naar beneden en klikt op het beeld in 'Berichten'

Als u op de twee pijltjes klikt wordt het beeld groter

U kunt nu om 20:30 uur kijken naar de livestream. Rechts in beeld ziet u de berichten van de mensen die samen met u kijken, maar u kunt er ook voor kiezen het beeld nog een keer te vergroten. Deze berichten vallen dan weg. Dat doet u door op het blokje met de 4 pijltjes te klikken.

U kunt hier om 20:30 het avondgebed via facebook volgen, maar overdag ook het avondgebed van de avond ervoor afspelen.

De link naar de facebookpagina van Taizé vindt u HIER

Als u niet over een facebookaccount beschikt kunt niet rechtstreeks kijken maar hier wel het avondgebed van 30 maart terug kijken. 

Bij vragen kunt u ons bellen: Orma de Graaf: 06 36446567