centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

VEERTIGDAGENTIJD - QUARANTAINE

 14 april 2020 

u kunt alle filmpjes op groot scherm bekijken door op het blokje in het beeld te klikken

Onthaasten of zelfs niets doen is een kunst op zich, die is niet voor iedereen weggelegd of te begrijpen....

En als je dan toch iets wilt doen is Serious Request misschien een idee. Gisteren is een speciale editie gestart. Meer INFORMATIE.


MUSEUM VAN VANDAAG

Het iconische Louvre in Parijs is één van de grootste en meest-bezochte musea ter wereld. In deze virtuele tour bezoek je verschillende tentoonstellingsruimten en galerijen van het museum en kun je de gevels van het Louvre van dichtbij bekijken. Naast de bijzondere tour mogelijk gemaakt door het Arts & Culture platform van Google, biedt het museum tevens hun eigen visuele tours aan, die je langs enkele van de meest bijzondere galerie-ruimtes van het museum brengen. 

U kunt HIER op uw gemak en zonder wachtrij naar binnen

Elke dag sluiten duizenden mensen aan bij het avondgebed in Taizé. Daaruit is een waarlijk wereldwijd gelegenheidskoor ontstaan dat zich gisteren via you-tube presenteerde.In de Keukenhof zijn talloze soorten tulpen te bewonderen die al eeuwenlang met grote liefde, met een enorm vakmanschap, met heel veel geduld en dus vooral ook zónder haast zijn gekweekt.TERUG NAAR VEERTIGDAGEN - QUARANTAINEPAGINA