centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

VEERTIGDAGENTIJD - QUARANTAINE

 20 maart 2020

Voorlopig gaan onze filmlunches niet door, maar veel TV providers bieden in deze periode gratis extra zenders en films aan. Kijk daarvoor naar het 'menu'van uw eigen provider. Verder zijn er natuurlijk ook veel betaalde mogelijkheden voor het bekijken vaan mooie films waar u zich (ook tijdelijk) op kunt abonneren. Te denken valt aan Lumière, maar ook Netflix en Videoland.


NPO start met Troost TV: Nostalgische programma’s herhaald tijdens Coronacrisis
Paul Haenen komt in De Wereld Draait Door met het idee voor Troost TV, televisie die in deze tijd van Coronacrisis troost geeft. Herhalingen van nostalgische programma’s of bijvoorbeeld een legendarische tenniswedstrijd, om de kijkers iets positiefs te geven. 

De NPO is ook enthousiast over dit idee en daarom mag DWDD dit idee uitvoeren op NPO 3 ’s avonds om 23 uur.  NB u kunt deze uitzendingen WEL opnemen maar NIET  terugkijken.

GRATIS FILMS VAN IDFA

IDFA biedt gratis een aantal prachtige films aan die u kunt bekijken op de  IDFA-WEBSITE

FILM IN HET KADER VAN SCHRIT-TMACHER JUST DANCE 

In de film Thin Skin tonen filmmakers Manon Lichtveld en Bas Westerhof een sfeervol en intiem portret van de eigenzinnig Duitse choreograaf Marco Goecke. Tijdens een tour door Europa worden de demonen van de op dat moment 43-jarige Goecke steeds zichtbaarder. Ze blijken zowel mentaal als fysiek een zware last, maar zijn tegelijkertijd dé motor van zijn unieke en originele danstaal. 
‘Door de angst-demonen om te zetten in dans worden ze zichtbaar en tastbaar. Zo worden ze omgezet in schoonheid. Dat is de enige reden waarom ik creëer’, vertelt Goecke in dit  persoonlijke portret. BEKIJK THIN SKIN ONLINE

TERUG NAAR VEERTIGDAGEN - QUARANTAINEPAGINA