centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

Adres en routebeschrijving JEZUIETENBERG

Von Dopfflaan 4, 6213 NG Maastricht.
Let op! Recentelijk is de straatnaam gewijzigd in: Von Dopfflaan 4, 6213 NG Maastricht. Het kan zijn dat uw routeplanner dit adres nog niet kent. Voer dan het oude adres in: Cannerweg 792, 6213 NB  Maastricht.

Komend vanuit Parkstad

Rij richting Maastricht via de A79. Houd voor Maastricht rechts aan bij de splitsing en rij door op de afslag 54, volg de borden Maastricht-Centrum/Cadier en Keer/N278. Neem de Noorderbrug naar de Hertogsingel in Maastricht-Centrum. Sla linksaf naar de Cabergerweg. Sla rechtsaf naar de Statensingel Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Hertogsingel. Ga rechtdoor op de Tongerseweg/de N278 Sla linksaf naar de Cannerweg (richting Kanne).

Komende vanuit Maastricht:
Volg de bewegwijzering richting Kanne via de Bieslanderweg (foto 1), deze gaat over in de Cannerweg (foto 2). U verlaat de bebouwing en vervolgt de Cannerweg door het prachtige Jekerdal (foto 3). Na een kilometer, vlak achter de huizengroep en voor het kasteel Neercanne, gaat u bij bord '
Rest. Chateau Neercanne' rechts de smalle asfaltweg omhoog,  (foto 4) Na een honderd meter ligt de Jezuïetenbergparking aan uw linkerzijde. In de linker hoek van deze parking ligt een trap die u via een kort pad bij de ingang van de Jezuïetenberg brengt (foto 5).

 FOTO 1

FOTO 2

FOTO 3

FOTO 4

FOTO 5

Komende vanuit Belgie via Kanne
U rijdt Kanne uit via de Cannerweg richting Maastricht. U passeert het Kasteel Neercanne dat aan uw linkerzijde ligt. Een tweehonderd meter voorbij het kasteel gaat u links de 2e smalle asfaltweg omhoog (foto 6). Na een honderd meter ligt de Jezuïetenbergparking aan uw linkerzijde. In de linker hoek van deze parking ligt een trap die u via een kort pad bij de ingang van de Jezuïetenberg brengt (foto 5).

FOTO 6


Als u deze beschrijving wilt printen kunt u het onderstaande pdf document downloaden