voor zingeving,  spiritualiteit en ontmoeting, omdat leven meer is …

SAMEN STILSTAAN BIJ ADVENT

Kortgeleden hebben we met pastor Huub Schumacher over de betekenis van het kerstfeest gesproken. Nu zitten we 'in de donkere dagen voor Kerst' maar het is ook Advent, de periode van verwachting, verwachting van de komst van het licht. 

Voor veel mensen bewegen de emoties in deze tijd ook tussen deze twee uitersten: licht en donker. Tussen stilstaan bij wat geweest is en hoop op wat komt, tussen drukke voorbereidingen en eenzaamheid. 

Het is langzaam aan een traditie geworden bij De drie ringen om juist in deze tijd even samen pas op de plaats te maken.

En samen aan tafel te gaan om te genieten van elkaars gezelschap, van iets lekkers te eten en te drinken, in combinatie met mooie verhalen en dit jaar met vertrouwde én verrassende muziek van Paul van Loo.

U bent allemaal weer van harte welkom, en als u een verhaal heeft dat past in deze tijd en dat u graag met uw tafelgenoten wilt delen, laat dat dan vooral even weten!

Paul van Loo is een troubadour uit Landgraaf en een begrip in Limburg, maar voor wie hem toch nog niet kent: hij is schrijver en zanger van limburgse dialectliedjes maar daarnaast ook een boeiend verteller en vriendelijk mens. Beter gezelschap kunnen we ons niet wensen. 

Het belooft dus weer een mooie middag te worden!

Laat u zich vooral niet weerhouden door vervoersproblemen, als u aangeeft dat u graag een lift heeft kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Donderdagmiddag 14 december 2023

TIJD

13:30 - 16:00 uur

PLAATS

Parochiezaal H.H. Kerk, Hoogstraat 137a Landgraaf (Nieuwenhagerheide)

CONTACTPERSOON

Orma de Graaf

OPTREDEN

Paul van Loo

DEELNEMERSBIJDRAGE

Wij willen de drempel voor deelname aan deze middag zo laag mogelijk houden en vragen daarom een deelnemersbijdrage van € 10,00. U begrijpt dat dat niet voldoende om de kosten te dekken. Een aanvullende vrije gave naar eigen inzicht is daarom zeer welkom.

AANMELDEN

Liefst vóór 7 december 2023. NB maximaal 30 deelnemers. MOMENTEEL IS HET MAXIMIMUM AANTAL AANMELDINGEN BEREIKT. U kunt zich wel op een reservelijst laten plaatsen. Als er een plaats vrij komt krijgt u bericht.

Graag wijzen we u op twee andere activiteiten die we dit seizoen op het programma hebben staan:
   Maandag 18 maart 2024       Dagworkshop 'OMGAAN MET EENZAAMHEID'

U kunt zich aanmelden voor deze Adventsmiddag door onderstaand formulier in te vullen. Wacht u niet te lang, want vol is vol. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.


 

 

E-mailen
Bellen