voor zingeving,  spiritualiteit en ontmoeting, omdat leven meer is …

'PICKNICK WANDELING'

VRIJDAGMIDDAGWANDELING

De maandelijkse Vrijdagmiddagwandelingen zijn een vaste waarde geworden in ons programma. Niet alleen om te genieten van het prachtige Limburgse landschap maar ook om te onthaasten en, voor wie dat wil, te bezinnen

Alle wandelingen zijn op de laatste vrijdagmiddag van de maand en beginnen om 13:30 uur. De lengte varieert tussen de 6 en 10 km, afhankelijk van de zwaarte van het parcours, en duren 2 à 2,5 uur.

De wandelingen worden voorbereid en begeleid door Ruud Schuilenburg, Gerard Mol en Huub Bergsma. Afhankelijk van de route drinken we onderweg of achteraf samen iets om nog even bij te praten en uit te blazen.
Het mooie Zuid-Limburgse  landschap leent zich helaas niet goed voor wandelingen met een rolstoel of rollator.

We maken op deze, hopelijk zomerse, vrijdagmiddag een wandeling rond Bocholzerheide van ongeveer anderhalf uur. Het is een mooie maar gemakkelijk te lopen wandeling. We volgen een stukje de Via Belgica waarbij we een dal zullen passeren waar opgravingen zijn gedaan uit de tijd dat de Romeinen langs de zelfde route liepen.
Als afsluiting wacht ons een lekkere en ook vast gezellige picknick.


ZORGT U WEL VOOR GOED WANDELSCHOEISEL!

Voor de overige wandelingen: klik HIER.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Vrijdagmiddag 30 juni 2023 om 13:30 uur.

STARTPUNT

Parkeerplaats Sportclub 25, Aretsbosweg 13, Bocholtz

BEGELEIDING

De wandelcommissie

CONTACTPERSOON

Ruud Schuilenburg

BIJDRAGE

€ 5,00 inclusief lekkere picknick achteraf

AANMELDING

Liefst vóór 22 juni 2023

U kunt zich voor deze wandeling aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.


E-mailen
Bellen