voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

'CRANENWEYER: HET ENIGE STUWMEER VAN NEDERLAND'

VRIJDAGMIDDAGWANDELING

De maandelijkse Vrijdagmiddagwandelingen zijn een vaste waarde geworden in ons programma. Niet alleen om te genieten van het prachtige Limburgse landschap maar ook om te onthaasten en, voor wie dat wil, te bezinnen.

We verzamelen bij het startpunt van de wandeling. Indien u graag met iemand wilt meerijden naar het startpunt dan kunt dat bij uw aanmelding onder de opmerkingen aangeven. We gaan dan proberen iets voor u te regelen, en in het algemeen lukt dat ook wel. Alle wandelingen zijn op de laatste vrijdagmiddag van de maand en beginnen om 13:30 uur. De lengte varieert tussen de 6 en 10 km,  afhankelijk van de zwaarte van het parcours, en duren 2 à 2,5 uur.

De wandelingen worden voorbereid en begeleid door Ruud Schuilenburg, Huub Bergsma en Gerard Mol. Afhankelijk van de route drinken we onderweg of achteraf samen iets om nog even bij te praten en uit te blazen.
Het mooie Zuid-Limburgse landschap leent zich helaas niet goed voor wandelingen met een rolstoel of rollator.

We maken een wandeling door de prachtige Anstelvallei. Deze schaduwrijke route gaat helemaal om het stuwmeer (het énige in Nederland) ‘De Cranenweyer’ heen en langs kasteel Erenstein, ook nemen we een kijkje via het Strijthagerbeekdal, de visvijvers met het aanliggende park van Artland Kasteel Strijthagen. Deze route behelst een drietal klimmetjes die goed te doen zijn. De wandeling zal ongeveer 8 km ver zijn waarbij bossen, verzichten, kastelen en mooie kunstwerken ons pad zullen kruisen.

ZORGT U WEL VOOR GOED WANDELSCHOEISEL!!
Voor de overige wandelingen: klik
 HIER.
Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Vrijdagmiddag 26 mei 2023

VERTREKTIJD

13:30 uur

STARTPUNT

Brasserie "Nieuw Erenstein, Nieuw-Erensteinerweg 5, Kerkrade

BEGELEIDING

De Wandelcommissie

CONTACTPERSOON

Ruud Schuilenburg

DEELNEMERSBIJDRAGE

€ 5,00, inclusief kopje koffie onderweg

AANMELDEN

Liefst vóór 19 mei 2023

U kunt zich voor deze wandeling aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.
E-mailen
Bellen