voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

KRUISTOCHT OP WANDELSCHOENEN

VRIJDAGMIDDAGWANDELING
 
De maandelijkse Vrijdagmiddagwandelingen zijn een vaste waarde geworden in ons programma. Niet alleen om te genieten van het prachtige Limburgse landschap maar ook om te onthaasten en, voor wie dat wil, te bezinnen.

We verzamelen bij het startpunt van de wandeling. Indien u graag met iemand wilt meerijden naar het startpunt dan kunt dat bij uw aanmelding onder de opmerkingen aangeven. We gaan dan proberen iets voor u te regelen, en in het algemeen lukt dat ook wel. Alle wandelingen vinden plaats op de laatste vrijdag van de maand en beginnen om 13:30 uur. De lengte varieert tussen de 7 en 10 kilometer, afhankelijk van de zwaarte van het parcours en we wandelen 2 à 2,5 uur. De voorbereiding en begeleiding is in handen van de wandelcommissie: Ruud Schuilenburg, Gerard Mol en Huub Bergsma. 


Afhankelijk van de route drinken we onderweg of achteraf samen iets om nog even bij te praten en uit te blazen. Het mooie Zuid-Limburgse landschap leent zich helaas niet goed voor wandelingen met een rolstoel of rollator.


Tijdens de ca. 7 km lange wandeling van vandaag, die is geïnspireerd door een brochure van de VVV zullen we in deze Paastijd hier en daar stil staan bij de typisch Limburgse wegkruisen. Langs wegen en paden, tegen huizen of midden in het landschap, overal staan ze. Hoe vaak zijn we al langs zo'n wegkruis gelopen zonder dat we het eigenlijk gezien hebben? En áls we het al gezien hebben, weten we dan wel waarom dat wegkruis daar staat? Vandaag leren we het verhaal achter een aantal ervan kennen.

ZORGT U WEL VOOR GOED WANDELSCHOEISEL!!
Voor de overige wandelingen: klik HIER.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Vrijdag 31 maart 2023

VERTREKTIJD

13:30 uur

STARTLOCATIE

Herberg Bernardushoeve, Mingersborg 20, Ubachsberg/Voerendaal

BEGELEIDING

Wandelcommissie

CONTACTPERSOON

Ruud Schuilenburg

DEELNEMERSBIJDRAGE

€ 5,00 inclusief kopje koffie

AANMELDEN

Liefst vóór 24 maart

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.
E-mailen
Bellen