voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

De drie ringen-LEZING

Wordt dit jaar gegeven door 

Mevrouw PETRA DASSEN - HOUSEN

Burgemeester van de gemeente Kerkrade

Petra Dassen studeerde politicologie en Franse en Italiaanse Taal- en Literatuur-wetenschap. Ze werkte als wetenschappelijk medewerker bij de universiteit van Aken, waar ze ook promoveerde. Daarna was ze projectmanager bij de Radboudstichting, projectleider bij de Stichting Thomas Moore en senior adviseur religie, rechtsstaat en samenleving bij het Instituut Forum in Utrecht. In 2008 werd ze bestuurslid van het CDA in Zaltbommel. In 2011 volgde haar benoeming als burgemeester van het Limburgse Beesel en sinds juni 2019 is zij burgemeester van Kerkrade.

We gaan met haar in gesprek in een 'College Tour-achtige' setting waarin wij haar zullen bevragen over haar inspiratie, wat haar motiveert in haar werk en in het leven. Er zal ook alle ruimte zijn voor uw vragen dus maakt u vooral gebruik van de gelegenheid!

Na afloop is er gelegenheid om de beste wensen voor 2022 uit te wisselen.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Zaterdagmiddag 14 januari 2023

TIJD

15:00 - 17:00 uur

LOCATIE

Sjevemethoes, Sint Pieterstraat 3, Kerkrade

INLEIDING

Mw. Petra Dassen - Housen, burgemeester van Kerkrade

CONTACTPERSOON

Huib Joosten/Orma de Graaf

DEELNEMERSBIJDRAGE

Vrije gave voor het werk van De drie ringen

AANMELDING

Liefst vóór 28 december 2022 NB Maximaal 60 bezoekers.

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen. 

E-mailen
Bellen