voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

LUNCH-CONCERT IN ADVENTSFEER

EEN MUZICALE ONTMOETING
 

In deze verwachtingsvolle Advent periode is de christelijke wereld op weg naar Kerstmis, het feest van de komst van het Licht. Nadat we twee jaar achtereen onze Advents bijeenkomst hebben moeten afgelasten kunnen we elkaar nu weer ontmoeten op deze route naar het Kerstfeest en wat is een mooiere manier daarvoor dan samen aan tafel gaan, begeleid door prachtige muziek. 

We hebben gekozen voor een Adventslunch die muzikaal zal worden omlijst door Saskia Duelen op fluit en Sonja Tavormina op harp. Beiden zijn muziekdocent aan de Muziekacademie van Gellik, bij Lanaken. Zij hebben elkaar leren kennen op het conservatorium van Maastricht. Op muzikaal vlak was het dadelijk koek en ei, samenspelen leek ineens vanzelf te gaan. Nu, 6 jaar later spelen ze nog steeds samen als duo, ooit als collega-studenten, nu als collega-docenten, maar nog steeds dezelfde betoverende bezetting.

Tijdens de prachtige muziek van Saskia en Sonja laten we ons verwennen met een glaasje sap, bubbels, koffie, thee en lekkere lunchgerechtjes. 

Ook maken we ruimte voor wat kerstverhalen. Het leukst zou natuurlijk zijn als u zelf een kerstverhaal heeft dat u wilt delen of zelf voorlezen deze middag. Dat mag u ons laten weten en van tevoren toesturen, zodat we kunnen zorgen dat er een mooie variatie in de  vertellingen komt.

We gaan er samen weer een mooie middag van maken zodat we goed toegerust en uitgerust verder kunnen gaan onderweg naar het feest van Bethlehem.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen! 

Maar laat u zich in deze dure tijd ook niet afschrikken door de deelnemersbijdrage! Is de prijs voor u te hoog? Bel even met Orma de Graaf ( 06 36446567) dan kunnen we kijken wat er wél mogelijk is. Daar komen we wel uit!

DATUM

Donderdagmiddag 15 december 2022

TIJD

13:00 - 15:30 uur

LOCATIE

Parochiezaal HH Kerk, Hoogstraat 137a Nieuwenhagen

MUZIEK

Saskia Duelen en Sonja Tavormina

VERHALEN 

U kunt het op uw aanmeldingsformulier aangeven als u een kerstverhaal met ons wil delen.

CONTACTPERSONEN

Orma de Graaf

DEELNEMERSBIJDRAGE

€ 12,50 inclusief lunch en Adventsconcert.

AANMELDING

Het maximaal aantal aanmeldingen van 30 is bereikt.   U kunt zich wel op een reservelijst laten plaatsen voor het geval er plaatsen vrij komen.

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren. 

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.


  


E-mailen
Bellen