voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

'VERRASSENDEN PAADJES'

VRIJDAGMIDDAGWANDELING


De maandelijkse Vrijdagmiddagwandelingen zijn een vaste waarde geworden in ons programma. Niet alleen om te genieten van het prachtige Limburgse landschap maar ook om te onthaasten en, voor wie dat wil, te bezinnen.

Alle wandelingen zijn op de laatste vrijdag middag van de maand en beginnen om 13:30 uur. De lengte varieert tussen de 6 en 10 km, afhankelijk van de zwaarte van het parcours, en duren 2 à 2,5 uur.

De wandelingen worden voorbereid en begeleid door Ruud Schuilenburg, Huub Bergsma en Gerard Mol. Afhankelijk van de route drinken we onderweg of achteraf samen iets om nog even bij te praten en uit te blazen.

Het mooie Zuid-Limburgse landschap leent zich helaas niet goed voor wandelingen met een rolstoel of rollator. 

De tocht van vanmiddag telt 7,4 kilometer en doet in al zijn facetten het begrip wandelen eer aan: bos, water, lichte heuvels, verrassende paadjes en als beloning vergezichten. Vandaag geen kastelen, kerken of monumentale gebouwen maar PUUR NATUUR.  Laat u verrassen!

ZORGT U WEL VOOR GOED WANDELSCHOEISEL!!

Voor de overige wandelingen: klik HIER.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Vrijdagmiddag 30 september 2022

VERTREKTIJD

13:30 uur

STARTPUNT

Brasserie de Muldermolen, Thullerkerkweg 17, Schinnen

BEGELEIDING

Wandelcommissie

CONTACTPERSOON

Ruud Schuilenburg

DEELNEMERSBIJDRAGE

€ 5,00 inclusief kopje koffie onderweg

AANMELDING

Liefst vóór 16 september 2022

U kunt zich voor deze wandeling aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.
E-mailen
Bellen