centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

 'WOUD WATER EN WIJDSE VERGEZICHTEN'

VRIJDAGMIDDAGWANDELING ROND SCHWEIKHUIZEN
De maandelijkse Vrijdagmiddagwandelingen zijn een vaste waarde geworden in ons programma. Niet alleen om te genieten van het prachtige Limburgse landschap maar ook om te onthaasten en, voor wie dat wil, te bezinnen. 

We verzamelen bij het startpunt van de wandeling. Indien u graag met iemand wilt meerijden naar het startpunt dan kunt dat bij uw aanmelding onder de opmerkingen aangeven. We gaan dan proberen iets voor u te regelen, en in het algemeen lukt dat ook wel.

De wandelingen worden voorbereid en begeleid door de wandelcommissie: Ruud Schuilenburg, Gerard Mol en Huub Bergsma. Ze beginnen om 13:30 uur en de lengte varieert  tussen de 7 en 10 kilometer afhankelijk van de zwaarte van het parcours.  

Ze vinden plaats op vrijdagmiddagen en duren 2 à 2,5 uur.  Halverwege drinken we samen iets om uit te blazen en bij te praten.
We maken deze middag een gemakkelijke wandeling met wat hellingen door het Landschapspark De Graven. We lopen door het Stammenderbos, Danikerbos, langs de Geleenbeek en mooie vijvers. Ook wijdse panorama’s komen ruim aan bod. De loopafstand is 8,2 km.

Het mooie Zuid-Limburgse landschap leent zich helaas niet goed voor wandelingen met een rolstoel of rollator.

ZORGT U WEL VOOR GOED WANDELSCHOEISEL!

Voor de overige wandelingen: klik HIER.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Vrijdagmiddag 29 juli  2022 om 13:30 uur.

STARTPUNT

Gasterie De Bokkereyer, Bergstraat 1, Sweikhuizen.

BEGELEIDING

De wandelcommissie

CONTACTPERSOON

Ruud Schuilenburg

BIJDRAGE

€ 5,00 inclusief koffie/thee achteraf

AANMELDING

Liefst vóór 22 juli 2022

U kunt zich voor deze wandeling aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.

 


 

E-mailen
Bellen