voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

'PICKNICK WANDELING'

VRIJDAGMIDDAGWANDELING

De maandelijkse Vrijdagmiddagwandelingen zijn een vaste waarde geworden in ons programma. Niet alleen om te genieten van het prachtige Limburgse landschap maar ook om te onthaasten en, voor wie dat wil, te bezinnen.

Alle wandelingen zijn op de laatste vrijdagmiddag van de maand en beginnen om 13:30 uur. De lengte varieert tussen de 6 en 10 km, afhankelijk van de zwaarte van het parcours, en duren 2 à 2,5 uur.
De wandelingen worden voorbereid en begeleid door Ruud Schuilenburg, Gerard Mol en Huub Bergsma. Afhankelijk van de route drinken we onderweg of achteraf samen iets om nog even bij te praten en uit te blazen.
Het mooie Zuid-Limburgse  landschap leent zich helaas niet goed voor wandelingen met een rolstoel of rollator.


Vandaag een niet te lange wandeling van 4,9 km, daar wij ook tijd willen besteden aan de picknick. We wandelen door het 'Toscane van Nederland'. Via Wittem met zijn indrukwekkende Redemptoristenklooster gaan wij via de Gulpenerberg richting centrum Gulpen waarna een mooi landelijk gedeelte ons voorbij kasteel Cartils brengt. Hierna genieten we nog van de mooie vergezichten om terug te keren naar het startpunt waar ons wat lekkere verrassingen staan te wachten.

ZORGT U WEL VOOR GOED WANDELSCHOEISEL!

Voor de overige wandelingen: klik HIER.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Vrijdagmiddag 24 juni 2022 om 13:30 uur.

STARTPUNT

Start/eindpunt, verzetsmonument op de Eyserlinde
Wittemerweg 1 Eys.

BEGELEIDING

De wandelcommissie

CONTACTPERSOON

Ruud Schuilenburg

BIJDRAGE

€ 5,00 inclusief picknick achteraf

AANMELDING

Liefst vóór 17 juni 2021

U kunt zich voor deze wandeling aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.


E-mailen
Bellen