centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

'PICK-NICK WANDELING'

VRIJDAGMIDDAGWANDELING

De maandelijkse Vrijdagmiddagwandelingen zijn een vaste waarde geworden in ons programma. Niet alleen om te genieten van het prachtige Limburgse landschap maar ook om te onthaasten en, voor wie dat wil, te bezinnen.

De wandelingen beginnen om 13:30 uur en de lengte varieert komend seizoen tussen de 7 en 10 kilometer afhankelijk van de zwaarte van het parcoursZe vinden plaats op vrijdagmiddagen en duren 2 à 2,5 uur. De wandelingen worden voorbereid en begeleid door de wandelcommissie (Huub Bergsma, Gerard Mol en Ruud Schuilenburg). Halverwege drinken we samen iets om uit te blazen en bij te praten.

Waar we deze middag gaan wandeling blijft nog even een verrassing (ook voor ons) maar zodra we meer weten zullen we daar op deze plaats informatie over geven. Maar in plaats van een kop koffie achteraf zullen we gezellig samen ergens picknicken! Voor stoelen en iets lekkers wordt gezorgd!

 

ZORGT U WEL VOOR GOED WANDELSCHOEISEL!

Voor de overige wandelingen: klik HIER.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Vrijdagmiddag 24 juni 2022 om 13:30 uur.

STARTPUNT

NU NOG EEN VERRASSING

BEGELEIDING

De wandelcommissie

CONTACTPERSOON

Ruud Schuilenburg

BIJDRAGE

€ 5,00 inclusief picknick achteraf

AANMELDING

Liefst vóór 18 mei 2021

U kunt zich voor deze wandeling aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.


E-mailen
Bellen