centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

'DE ZINKMIJN VAN KELMIS'

VRIJDAGMIDDAGWANDELING

De maandelijkse Vrijdagmiddagwandelingen zijn een vaste waarde geworden in ons programma. Niet alleen om te genieten van het prachtige Limburgse landschap maar ook om te onthaasten en, voor wie dat wil, te bezinnen. 

We verzamelen bij het startpunt van de wandeling. Indien u graag met iemand wilt meerijden naar het startpunt dan kunt dat bij uw aanmelding onder de opmerkingen aangeven. We gaan dan proberen iets voor u te regelen, en in het algemeen lukt dat ook wel.

De wandelingen worden voorbereid en begeleid door de wandelcommissie: Ruud Schuilenburg, Gerard Mol en Huub Bergsma. Ze beginnen om 13:30 uur en de lengte varieert  tussen de 7 en 10 kilometer afhankelijk van de zwaarte van het parcoursHalverwege drinken we samen iets om uit te blazen en bij te praten.

Ze vinden plaats op vrijdagmiddagen en duren 2 à 2,5 uur. Na afloop drinken we samen iets om nog even na te praten en uit te blazenHet mooie Zuid-Limburgse  landschap leent zich helaas niet goed voor wandelingen met een rolstoel of rollator. 
We wandelen deze middag rond de 7 kilometer langs een wat geaccidenteerd maar prachtig terrein rondom de zinkmijn in Kelmis.

ZORGT U WEL VOOR GOED WANDELSCHOEISEL!

Voor de overige wandelingen: klik HIER.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Vrijdagmiddag 27 mei 2022 om 13:30 uur.

STARTPUNT

Casinoweiher, Lütticherstrasse, Kelmis (tegenover het zinkmuseum 'Vielle Montagne')

BEGELEIDING

De wandelcommissie

CONTACTPERSOON

Ruud Schuilenburg

BIJDRAGE

€ 5,00 inclusief koffie/thee achteraf

AANMELDING

Liefst vóór 17 mei 2022

U kunt zich voor deze wandeling aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.

E-mailen
Bellen