centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

SAMEN ETEN & SAMEN KIJKEN

Zes maal per jaar, in de donkere maanden, gaan we samen aan tafel om daarna met elkaar naar een mooie film te kijken.

'THE LADY IN THE VAN'

The Lady in the Van is een goeddeels waargebeurd verhaal over een sociaal geïsoleerd oud vrouwtje dat leeft in een verwaarloosd busje. Zij stond vijftien jaar geparkeerd op de oprit van schrijver en toneelspeler Alan Bennett die tekent voor het script.

In de kern is The Lady in the Van dan ook een boeiend verhaal over eenzaamheid. Niet alleen in de schrijver die nauwelijks een noemenswaardig leven lijdt, maar ook in het personage van Miss Shepherd dat in een vreemd soort isolement gevangen zit. Eigenlijk draait het voornamelijk om de samenleving, hier de andere bewoners in de straat, en de manier waarop zij reageren op een persoon zoals Miss Shepherd: alsof haar problemen en voorkomen besmettelijk zijn. Hier en daar subtiel verluchtigd met typisch Britse humor. 

De Britse film uit 2015 met een briljante hoofdrol van de legendarische Dame Maggie Smith, onder regie van Nickolas Hytner en naar een script van Alex Jennings, bij wie Miss Sheperd daadwerkelijk op de oprit bivakkeerde, duurt 100 minuten.

Het overzicht van alle lunchfilms vindt u HIER

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!.

DATUM

Donderdagmiddag 21 april 2022 

TIJD

Lunch vanaf 12:45 uur. Duur afhankelijk van lengte film

LOKATIE         

Sint Jansheem, naast de Johannes de Doperkerk aan de Sint Jansstraat te Eygelshoven

CONTACTPERSOON

Orma de Graaf

DEELNEMERSBIJDRAGE 

€ 5,00 voor de lunch VRIJE GAVE  voor de film.

AANMELDING

Liefst vóór 11 april

U kunt zich voor deze film aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.


E-mailen
Bellen