centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

ZENTANGLE

WORKSHOP MEDITATIEF TEKENEN

Zentangle is tegelijkertijd een vorm van kunst én van meditatie, ontwikkeld in de Verenigde Staten van Amerika door artieste/kalligrafe Maria Thomas en meditatie-monnik Rick Roberts.

Meditatie en tekenen zijn gecombineerd tot een eenvoudige en elegante methode van meditatief tekenen, die de naam Zentangle kreeg.

Zentangle is laagdrempelig en je kunt er goed je hoofd bij leegmaken. Een tekening is opgebouwd uit eenvoudige lijnen die steeds worden herhaald en zo patronen vormen. Bezig zijn met Zentangle geeft rust en bevordert je concentratie, met kleine kunstwerkjes als een cadeautje aan jezelf.

Centraal staat het aandachtig bezig zijn met tekenen en niet het resultaat. Bij Zentangle bestaan dan ook geen ‘fouten’. Het motto van Zentangle:          

Anything is possible, one stroke at the time

Alles kan, één streepje tegelijk

Agnes de Pont, lid van de programmaraad en ervaren Zentangle tekenares, laat ons de ontspanning van Zentangle beleven. 

 MAXIMAAL 10 DEELNEMERS DUS MELDT U TIJDIG AAN! 

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen! 

DATUM

Woensdag 2 maart 2022 

TIJD

13:30 - 16:00 uur

LOKATIE

Clemensdomein, Groeneweg 2-4 Brunssum (Oud Merkelbeek) ovb

WORKSHOP

Agnes de Pont

CONTACTPERSOON

Agnes de Pont

DEELNEMERSBIJDRAGE

€ 12,50 inclusief materiaal een werksetje voor thuis en een aangekleed kopje koffie

AANMELDING

Liefst vóór 20 februari 2022

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.
Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.  


 

E-mailen
Bellen