centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

HONDERDVIJFIG LIEDEREN

HET BOEK PSALMEN


Pastoor Marc Heemels van Eygelshoven is docent bijbel-wetenschappen en Hebreeuws aan de priesteropleiding van het bisdom Roermond en bovenal een boeiend verteller! 

We zijn dan ook heel blij dat hij voor het derde jaar op rij een lezing voor ons wil verzorgen. Deze keer over de Psalmen.

Buiten de vier evangelies is er geen bijbels boek, waarover zoveel is nagedacht, zoveel geschreven en zoveel gestudeerd.

Een boek met 150 liederen, met teksten die gevoelens verwoorden bij wat je meemaakt in je leven: vreugde en verdriet, verlies, verlatenheid, angst en vertrouwen.

Een boek met 150 psalmen, door de Heilige Geest geïnspireerd, door Jezus gebeden, als dankoffer aan de Vader.

Pastoor Heemels zal in zijn lezing een algemene introductie geven op het Boek Psalmen en wat dieper ingaan op een aantal van de Liederen.

Het wordt evenals de afgelopen twee jaar vast weer een mooie avond!

 Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u laat weten dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM:

Dinsdagavond 22 februari 2022 

TIJD:

19:30 - 21:30 uur

PLAATS:

Sint Jansheem, naast de Johannes de Doperkerk aan de Sint Jansstraat te Eygelshoven 

CONTACTPERSONEN:

Orma de Graaf 

DEELNEMERSBIJDRAGE:

Vrije gave voor het werk van De drie ringen,  en dan krijgt u ook nog een lekker aangekleed kopje of thee!

AANMELDING:

Aanmelden liefst vóór 12 februari 2022  

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren. 

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.

E-mailen
Bellen