centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

SAMEN ETEN & SAMEN KIJKEN

Zes maal per jaar, in de donkere maanden, gaan we samen aan tafel om daarna met elkaar naar een mooie film te kijken.

'I AM SAM'

Sam Dawson is verstandelijk beperkt en heeft het niveau van een zevenjarige. Toch zorgt hij met hulp van een groep buitengewone vrienden voor zijn, door haar moeder verstoten, dochtertje Lucy en voedt haar liefdevol op. Zij vormt het middelpunt van zijn leven. Wanneer Lucy zeven jaar wordt, ontstaan er problemen als Lucy op school wordt gepest met haar vader. Een welzijnswerker wil Lucy daarom in een pleeggezin plaatsen. Sam is doodongelukkig. Samen met advocate Rita begint Sam een moeilijke strijd om zijn dochtertje terug te krijgen. Rita raakt steeds meer onder de indruk van Sams genegenheid voor zijn dochter, maar hoe zal zij met hem ooit een jury kunnen overtuigen dat onvoorwaardelijke vaderlijke het allerbelangrijkst is. 

Een film die ons ermee confronteert hoe hartverscheurend wij als maatschappij kunnen oordelen, gebaseerd op onwrikbare normen, voorbijgaand aan de menselijke maat, maar die ons ook de mensenlijke geesteskracht laat zien. Een film, met prachtige hoofdrollen van Sean Penn, Michelle Pfeiffer en een jonge Dakota Fanning

Deze 20 jaar oude Amerikaanse film van Jessie Nelson duurt 127 minuten.

 

Het overzicht van alle lunchfilms vindt u HIER


Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!.

 

DATUM

Donderdagmiddag 20 januari 2022 

TIJD

Lunch vanaf 12:45 uur. Duur afhankelijk van lengte film

LOKATIE         

Sint Jansheem, naast de Johannes de Doperkerk aan de Sint Jansstraat te Eygelshoven

CONTACTPERSOON

Orma de Graaf

DEELNEMERSBIJDRAGE 

€ 5,00 voor de lunch VRIJE GAVE  voor de film.

AANMELDING

Liefst vóór 10 januari 2022

U kunt zich voor deze film aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.E-mailen
Bellen