centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

ONTMOETING 

OP DE ROUTE 

NAAR BETHLEHEM

In deze verwachtingsvolle advent periode is de christelijke wereld op weg naar het feest van de komst van het Licht. Heel lang hebben we elkaar niet meer kunnen ontmoeten. Vorig jaar rond deze tijd zijn we naar deze ontmoetingsmiddag op pad gegaan en we zijn nog altijd onderweg. Tijdens deze Adventsbijeenkomst stellen we dan ook juist de ontmoeting centraal. 

Ontmoeting én traditie.      Want we zullen elkaar verhalen vertellen over Bethlehem en we kijken en luisteren naar mooie kerstliederen. Intussen laten we ons lekker verwennen met een glaasje sap, bubbels, koffie, thee en chocolademelk.  Alles vanzelfsprekend vergezeld van traktaties in kerstsfeer zoals u dat de van De drie ringen gewend bent. 

Het leukst zou natuurlijk zijn als u zelf een kerstverhaal heeft dat u wilt delen of zelf voorlezen deze middag. Dat mag u ons laten weten en van tevoren toesturen, zodat we kunnen zorgen dat er een mooie variatie in de  vertellingen komt.

We gaan er samen weer een mooie middag van maken zodat we goed toegerust en uitgerust verder kunnen gaan onderweg naar het feest van Bethlehem.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Donderdagmiddag 16 december 2021

TIJD

14:00 - 16:30 uur

LOKATIE

Parochiezaal H.H.Kerk, Hoogstraat 137a, Nieuwenhagen 

VERHALEN 

Ieder mag iets aandragen! U mag daarvoor  bellen, schrijven of mailen tot uiterlijk 27 november. Onze contactgegevens vindt u HIER

CONTACTPERSONEN

Orma de Graaf & Agnes de Pont

DEELNEMERSBIJDRAGE

€ 15,00 inclusief muziek sfeer en kerstverwennerijen.

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren. 

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.


  


E-mailen
Bellen