centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

NATUUR HISTORISCH MUSEUM MAASTRICHT

In de bodem hier in Zuid Limburg is en worden nog steeds waardevolle prehistorische schatten gevonden die ons veel informatie geven over het ontstaan van heel veel levensvormen en de manier waarop en de omstandigheden waaronder ze zich hebben kunnen ontwikkelen of juist zijn ten onder gegaan.

We worden er deze middag rondgeleid door Jacques Knops, enthousiast amateur-archeoloog en vrijwilliger bij het Natuur Historisch Museum. Zelf is hij ook betrokken geweest bij het prepareren van Mosasauriërs die in het museum zijn tentoon gesteld. 

Hij laat ons kennismaken met vondsten uit onder meer het Carboon en de subtropische Krijtzee van 66 miljoen jaar geleden en we mogen bovendien de preparateurs op de vingers kijken in het sciencelab. 

Alles wat u al zo lang eens van dichtbij wilde zien!

We sluiten af met een gezamenlijk kopje koffie. Dat wordt zeker een bijzondere, leerzame en ook vast een gezellige middag!

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

NB: Openbaar vervoer is aan te bevelen in verband met beperkte parkeermogelijkheden in Maastricht. Bij vragen daarover mag u contact met ons opnemen.

DATUM

Woensdagmiddag 8 december 2021

TIJD

14:00 - 16:00 uur

LOKATIE

De Bosquetplein 7, Maastricht

RONDLEIDING

Jacques Knops

CONTACTPERSOON

Ruud Schuilenburg

DEELNEMERSBIJDRAGE

€ 10,00 inclusief een kopje koffie of thee

AANMELDING

Liefst vóór 1 december 2021

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.  

E-mailen
Bellen