centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

'SCHINVELDSE BOSSEN IN DE LATE HERFST'

VRIJDAGMIDDAGWANDELING

De maandelijkse Vrijdagmiddagwandelingen zijn een vaste waarde geworden in ons programma. Niet alleen om te genieten van het prachtige Limburgse landschap maar ook om te onthaasten en, voor wie dat wil, te bezinnen.

De wandelingen beginnen om 13:30 uur en de lengte varieert komend seizoen tussen de 7 en 10 kilometer, afhankelijk van de zwaarte van het parcoursZe vinden plaats op vrijdagmiddagen en duren 2 à 2,5 uur. 

De wandelingen worden voorbereid en begeleid door de wandelcommissie: Ruud Schuienburg, Gerard Mol en Huub Bergsma. Halverwege afloop drinken we samen iets om even uit te blazen en bij te praten. 

Deze vlakke, wandeling gaat door de luwte van de Schinveldse Bossen tot aan de Duitse grens. U passeert mooie vijvers, Nonke Buuske en een prachtig Mariabeeldje. Afhankelijk van het weer kan het op sommige plekken drassig zijn dus goed schoeisel is aan te raden. De lengte van de wandeling bedraagt 7,6 kilometer.

Het mooie geaccidenteerde Zuid-Limburgse landschap leent zich helaas niet goed voor wandelingen met een rolstoel of rollator.

ZORGT U WEL VOOR GOED WANDELSCHOEISEL!

Voor de overige wandelingen: klik HIER.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Vrijdagmiddag 10 december 2021 om 13:30 uur.

STARTPUNT

Parkeerplaats Bezoekerscentrum Roode Beek - Schienveld: Aan de Voeëgelsjtang 1 Schinveld

BEGELEIDING

De wandelcommissie

CONTACTPERSOON

Ruud Schuilenburg

BIJDRAGE

€ 5,00 inclusief koffie/thee achteraf

AANMELDING

Liefst vóór 3 december 2021

U kunt zich voor deze wandeling aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.

E-mailen
Bellen