centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

SAMEN ETEN & SAMEN KIJKEN

Zes maal per jaar, in de donkere maanden, gaan we samen aan tafel om daarna met elkaar naar een mooie film te kijken.

 'LES INNOCENTES'

Polen, 1945. De Tweede Wereldoorlog is eindelijk voorbij. Mathilde Beaulieu, een jonge Franse dokter bij het Rode Kruis, behandelt in de buurt van Warschau de laatste Franse soldaten die terugkeren van het front. Op een ochtend komt een non naar het hospitaal die haar om hulp vraagt. Mathilde volgt haar naar het klooster waar ze een schokkend geheim ontdekt: de meeste van de zusters zijn zwanger geraakt na een inval van Russische soldaten. Mathilde is nu hun enige hoop.
De meeslepende frans/poolse film van Anne Fontaine uit 2016 is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en duurt 110 minuten.

IN VERBAND MET DE VERSCHERPTE CORONAREGELS ZAL ER BIJ DE MAALTIJD GEEN LOPEND BUFFET ZIJN MAAR WORDT DEZE OP UW PLAATS GESERVEERD.

Het overzicht van alle lunchfilms vindt u HIER

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!.

DATUM

Donderdagmiddag 18 november 2021

TIJD

Lunch vanaf 12:45 uur. Duur afhankelijk van lengte film

LOKATIE         

Sint Jansheem, naast de Johannes de Doperkerk aan de Sint Jansstraat te Eygelshoven. NB ivm 'corona ruimte' in de bovenzaal! Bereikbaar via gemakkelijk begaanbare trap.

CONTACTPERSOON

Orma de Graaf

DEELNEMERSBIJDRAGE 

€ 5,00 voor de lunch VRIJE GAVE  voor de film.

AANMELDING

Liefst vóór 8 november NB: MAXIMAAL 25 DEELNEMERS

U kunt zich voor deze film aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.


E-mailen
Bellen