centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

'SIEBEN QUELLEN TOUR'

VRIJDAGMIDDAGWANDELING VAALS

De maandelijkse Vrijdagmiddagwandelingen zijn een vaste waarde geworden in ons programma. Niet alleen om te genieten van het prachtige Limburgse landschap maar ook om te onthaasten en, voor wie dat wil, te bezinnen. 

We verzamelen bij het startpunt van de wandeling. Indien u graag met iemand wilt meerijden naar het startpunt dan kunt dat bij uw aanmelding onder de opmerkingen aangeven. We zullen dan proberen iets voor u te regelen en in het algemeen lukt dat ook wel.

De wandelingen beginnen om 13:30 uur en de lengte varieert komend seizoen tussen de 7 en 10 kilometer afhankelijk van de zwaarte van het parcoursZe vinden plaats op vrijdagmiddagen en duren 2 à 2,5 uur. 

De wandelingen worden voorbereid en begeleid door de wandelcommissie: Ruud Schuilenburg, Gerard Mol en Huub Bergsma

We maken een wandeling van ruim 8 kilometer rond Vaals, waarvan het eerste deel over heuvelachtig terrein. Halverwege drinken we samen iets om even uit te blazen en bij te praten.

Het mooie geaccidenteerde Zuid-Limburgse landschap leent zich helaas niet goed voor wandelingen met een rolstoel of rollator.

ZORGT U WEL VOOR GOED WANDELSCHOEISEL!

Voor de overige wandelingen: klik HIER.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Vrijdagmiddag 24 september 2021 om 13:30 uur.

STARTPUNT

Hoek Prins Bernhardstraat/Jos Francotteweg, Vaals, u kunt in de Prins Bernhardstraat gratis parkeren.       

BEGELEIDING

De wandelcommissie

CONTACTPERSOON

Ruud Schuilenburg

BIJDRAGE

€ 5,00 inclusief koffie/thee achteraf

AANMELDING

Liefst vóór 14 september 2021

U kunt zich voor deze wandeling aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.

E-mailen
Bellen