centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

'BIJ MOELINGEN DE GRENS OVER'

De maandelijkse Vrijdagmiddagwandelingen zijn een vaste waarde geworden in ons programma. Niet alleen om te genieten van het prachtige Limburgse landschap maar ook om te onthaasten en, voor wie dat wil, te bezinnen. 

We verzamelen  bij het startpunt van de wandeling. Indien u graag met iemand wilt meerijden naar het startpunt dan kunt dat bij uw aanmelding onder de opmerkingen aangeven. We zullen dan proberen iets voor u te regelen, en in het algemeen lukt dat ook wel.

De wandelingen beginnen om 13:30 uur en de lengte varieert komend seizoen tussen de 7 en 10 kilometer afhankelijk van de zwaarte van het parcoursZe vinden plaats op vrijdagmiddagen en duren 2 à 2,5 uur. De wandelingen worden  voorbereid en begeleid door de wandelcommissie Ruud Schuilenburg, Gerard Mol en Huub Bergsma. Na afloop drinken we samen iets om nog even na te praten en uit te blazen.

We maken een gemakkelijke wandeling van 8,1 kilometer rond Moelingen, met hier en daar wat lichte heuvels. Afhankelijk van het weer en de omstandigheden kan de route ter plaatse worden ingekort.

Het mooie geaccidenteerde Zuid-Limburgse landschap leent zich helaas niet goed voor wandelingen met een rolstoel of rollator.

We bewaren een onderlinge afstand van 1,5 meter. Zorgt u er voor dat u een mondkapje bij zich heeft voor situaties waarin dat mogelijk vereist wordt, bv bij het drankje achteraf!

ZORGT U WEL VOOR GOED WANDELSCHOEISEL!

Voor de overige wandelingen: klik HIER.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Vrijdagmiddag 27 augustus 2021  13:30 uur 

LOCATIE

Bij 'Koffie & Brocante Onder de Poort', Dorpstraat 28, Moelingen

BEGELEIDING

De wandelcommissie

CONTACTPERSOON

Ruud Schuilenburg

BIJDRAGE

€ 5,00 inclusief koffie/thee achteraf

AANMELDING

Liefst vóór 22 augustus 2021 

U kunt zich voor deze wandeling aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.

E-mailen
Bellen