centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

'PICK-NICK WANDELING'

VRIJDAGMIDDAGWANDELING

De maandelijkse Vrijdagmiddagwandelingen zijn een vaste waarde geworden in ons programma.Niet alleen om te genieten van het prachtige Limburgse landschap maar ook om te onthaasten en, voor wie dat wil, te bezinnen. 

Maar er is weer iets veranderd ! 
We zullen namelijk NIET meer verzamelen op de Panhuysstraat in Wijnandsrade, maar bij het startpunt van de wandeling. Indien u graag met iemand wilt meerijden naar het startpunt dan kunt dat bij uw aanmelding onder de opmerkingen aangeven. We zullen dan proberen iets voor u te regelen, en in het algemeen lukt dat ook wel.

De wandelingen beginnen om 13:30 uur en de lengte varieert komend seizoen tussen de 7 en 10 kilometer afhankelijk van de zwaarte van het parcoursZe vinden plaats op vrijdagmiddagen en duren 2 à 2,5 uur. De wandelingen worden vanaf dit seizoen voorbereid en begeleid door de wandelcommissie (Huub Bergsma, Gerard Mol en Ruud Schuilenburg). 

Waar we deze middag gaan wandeling blijft nog even een verrassing (ook voor ons) maar zodra we meer weten zullen we daar op deze plaats informatie over geven. Maar in plaats van een kop koffie achteraf zullen we gezellig samen ergens picknicken! Voor stoelen en iets lekkers wordt gezorgd!

 

Voor de overige wandelingen: klik HIER.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Vrijdagmiddag 28 mei 2021 om 13:30 uur.

LOCATIE

NU NOG EEN VERRASSING

BEGELEIDING

De wandelcommissie

CONTACTPERSOON

Orma de Graaf / wandelcommissie

BIJDRAGE

€ 5,00 inclusief picknick achteraf

AANMELDING

Liefst vóór 18 mei 2021

U kunt zich voor deze wandeling aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.


E-mailen
Bellen