centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

REGENBOOGSPIRAAL VAN HUNDERWASSER 

EN ZIJN HUIDIGE FUNCTIE ALS RONALD MC DONALD KINDERVALLEI.

RONDLEIDING 

De REGENBOOGSPIRAAL van de architect Hundertwasser in Valkenhurg huisvest Ronald McDonald Kindervallei. We worden daar ontvangen voor een rondleiding en bekijken het gebouw van binnen en van buiten.  

We vernemen daarbij interessante achtergrond-informatie over de architectuur en maken tevens kennis met de huidige functie van het gebouw als Ronald Mc Donald - Kindervallei voor kinderen met een beperking, samen met hun familie.

Buiten de rondleidingen is de Ronald McDonald  Kindervallei niet openbaar toegankelijk. 

Na afloop sluiten we af met een kopje koffie bij de Geulhemer Molen

 In verband met de beperkte parkeergelegenheid verdient het aanbeveling om samen te rijden. Bij uw aanmelding kunt u uw wensen c.q. mogelijkheden hieromtrent te kennen geven.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Dinsdagochtend 17 mei 2022

TIJD

Verzamelen 09:30 uur op de parkeerstrook aan de Geulweg te Valkenburg bij de Geulhemmermolen (zie onderstaande afbeelding). Voor wie de 700 meter lange wandeling van de parkeerplaats naar Kindervallei een bezwaar is vinden we een oplossing! Geef dat aan bij 'Opmerking' op het formulier.

PLAATS

Ronald McDonald Kindervallei. Onderstestraat 25, Valkenburg

CONTACTPERSOON

Odile Smeets / Huib Joosten

DEELNEMERSBIJDRAGE

€ 15,00 (grotendeels t.b.v. Ronald McDonald Kindervallei) inclusief een kopje koffie of thee met vlaai achteraf.

AANMELDEN

Liefst vóór 10 mei 2022

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.
E-mailen
Bellen