centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

UITSPANNEN 

OP DE ROUTE 

NAAR BETHLEHEM

In deze verwachtingsvolle advent periode is de christelijke wereld op weg naar het feest van de komst van het Licht. Maar ze betekent voor veel mensen ook een extra belasting, hetzij wegens alle drukte van de voorbereidingen of juist wegens gebrek daaraan. 

Dat is een mooie aanleiding om in deze periode onze paarden even uit te spannen en samen rust te nemen voor het verhaal van Kerstmis.

We zullen elkaar verhalen vertellen. Verhalen over Bethlehem en de weg erheen. En we gaan samen kijken en luisteren naar kerstliederen uit verschillende Europese landen.

Intussen laten we ons lekker verwennen met een glaasje sap, bubbels, koffie, thee en warme chocolademelk. Alles natuurlijk vergezeld van lekkere traktaties, in kerstsfeer zoals u dat de afgelopen jaren van De drie ringen gewend bent. 

Het leukst zou natuurlijk zijn als u zelf een kerstverhaal heeft dat u zou willen delen of zelf voorlezen deze middag. Dat mag u ons van tevoren toesturen, zodat we kunnen zorgen dat er een mooie variatie van verhalen komt.

We gaan er samen weer een mooie middag van maken zodat we goed toegerust en uitgerust verder kunnen gaan onderweg naar het feest van Bethlehem.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Deze activiteit is geannuleerd

TIJD

14:00 - 16:30 uur

LOKATIE

Sint Jansheem, naast de Johannes de Doperkerk aan de Sint Jansstraat te Eygelshoven

VERHALEN & MUZIEK

Ieder mag iets aandragen! U mag daarvoor  bellen, schrijven of mailen tot uiterlijk 29 november. Onze contactgegevens vindt u HIER

CONTACTPERSONEN

Orma de Graaf & Odile Smeets

DEELNEMERSBIJDRAGE

€ 12,50 inclusief sfeer en kerstverwennerijen.


  


E-mailen
Bellen