centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

AFSCHEID VERLIES EN ROUWVERWERKING

Op het gebied van afscheid, verlies en rouwverwerking is er nogal veel veranderd ten opzichte van de tradities van een aantal decennia geleden.

Ervaringen met bijeenkomsten over dit onderwerp laten zien dat er veel vragen leven over afscheid nemen en uitvaart.

Mensen die over hun schroom voor dit onderwerp zijn heen gestapt willen meer weten over (goed) afscheid nemen en over rouwverwerking.

Hoe geef je vorm aan een afscheid als de gang naar de kerk minder vanzelfsprekend is geworden? Welke rituelen geven troost? Wat kun je zelf doen? Hoe ga je om met je verdriet? Wat helpt en wat niet? En hoe voorkom je eenzaamheid? 

Daarom hebben we de heer Arthur Nijsten uitgenodigd om aan de hand van zijn presentatie hierover met ons in gesprek te gaan.

Hij is eigenaar van Uitvaartzorg en Begeleiding Arthur Nijsten in Gulpen en maakt deel uit van het Kairos Uitvaartcollectief.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen! 

DATUM

Dinsdagmiddag 27 oktober 2020

TIJD

14:00 - 16:00 uur

LOKATIE

Pelgrimskerk, Horizonstraat 73, Brunssum

INLEIDER

ARTHUR NIJSTEN

CONTACTPERSOON

Huib Joosten

DEELNEMERSBIJDRAGE

€ 10,00 inclusief een aangekleed kopje koffie of thee

AANMELDING

Liefst vóór 17 oktober 2020

LET OP: MAXIMAAL 20 BEZOEKERS TOEGESTAAN!!

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.