centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

REIS NAAR

Van dinsdag 5 tot en met zondag 10 mei 2020 hebben we VOORLOPIG DE LAATSTE reis gepland naar Taizé, in de Zuid-Bourgogne waarheen jaarlijks duizenden jongeren een pelgrimage van hoop en verzoening maken.

Wij verblijven in gîtes (appartementjes) in het dorpje Cortevaix in de buurt van Taizé waar we in principe met twee personen op een kamer slapen. We zullen voornamelijk zelf onze maaltijden verzorgen. Het programma kunnen we in overleg met de deelnemers samenstellen, maar we zullen in elk geval een dag op de heuvel van de Communiteit van de broeders van Taizé doorbrengen. 

Verder hebben we het voornemen om, behalve de dagelijkse gebedsdiensten in Taizé, ook een aantal andere bestemmingen te bezoeken in de prachtige Zuid-Bourgogne. Te denken valt aan de middeleeuwse stad Cluny met de resten van wat ooit de grootste kerk van Europa was en haar typisch Franse zaterdagmarkt. Of aan de Abdij van Tournus, de kastelen van Cormatin en Pierreclos, of één van de vele caves waar heerlijke Bourgogne- , Macon- of Beaujolaiswijn te proeven valt. 

Wilt u meer weten over de Communiteit van Taizé? Informatie daarover vindt u HIER

DATUM

5 -10 mei 2020

LOKATIE

CORTEVAIX / TAIZÉ (Bourgogne, Frankrijk)

CONTACTPERSOON

Orma de Graaf (0640604064)

KOSTEN

€ 450 per persoon voor een 6-daagse reis met het vervoer per busje en de zelfbereide maaltijden inbegrepen. We verblijven in tweepersoonskamers.

AANMELDEN

Zo snel mogelijk maar vóór 1 november 2019

U kunt uw belangstelling kenbaar maken door onderstaand formulier in te vullen.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.