centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

REIS NAAR

NB De reis naar Taizé in mei 2020 gaat wegens onvoldoende aanmeldingen NIET door.

U kunt via onderstaand formulier te kennen geven dat u belangstelling hebt voor een eventuele reis in april 2021. Wij nemen contact met u op als u het formulier naar ons toestuurt.

We reizen naar Taizé in de Zuid-Bourgogne, waarheen jaarlijks duizenden jongeren een pelgrimage van hoop en verzoening maken. Wij verblijven in gîtes in het dorpje Cortevaix in de buurt van Taizé waar we in principe met twee personen op een kamer slapen. We zullen voornamelijk zelf onze maaltijden verzorgen. Het programma kunnen we in overleg met de deelnemers samenstellen, maar we zullen in elk geval een dag op de heuvel van de Communiteit van de broeders van Taizé doorbrengen. 

Verder hebben we het voornemen om, behalve de dagelijkse gebedsdiensten in Taizé, ook een aantal andere bestemmingen te bezoeken in de prachtige Zuid-Bourgogne. Te denken valt aan de middeleeuwse stad Cluny met de resten van wat ooit de grootste kerk van Europa was en haar typisch Franse zaterdagmarkt. Of aan de Abdij van Tournus, de kastelen van Cormatin en Pierreclos, of één van de vele caves waar heerlijke Bourgogne-, Macon- of Beaujolaiswijn te proeven valt. 

Wilt u meer weten over de Communiteit van Taizé? Informatie daarover vindt u HIER

DATUM

APRIL 2021

LOKATIE

CORTEVAIX / TAIZÉ (Bourgogne, Frankrijk)

CONTACTPERSOON

Orma de Graaf (0640604064)

KOSTEN

€ 475 per persoon voor een 6-daagse reis met het vervoer per busje en de zelfbereide maaltijden inbegrepen. We verblijven in tweepersoonskamers.

AANMELDEN

U kunt uw belangstelling via onderstaand formulier te kennen geven

U kunt uw belangstelling kenbaar maken door onderstaand formulier in te vullen.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.