centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

RONALD MC DONALD-KINDERVALLEI 

HUNDERTWASSERHUIS

RONDLEIDING 

De Ronald McDonald Kindervallei in Valkenburg is gehuisvest in het heel bijzondere Hundertwassergebouw. We worden daar ontvangen voor een rondleiding door een gekwalificeerde gids/vrijwilliger en bekijken het gebouw van binnen en van buiten, vernemen interessante achtergrondinformatie over de architectuur en zien de vakantie-mogelijkheden die deze regenboogspiraal biedt aan kinderen met een beperking samen met hun familie. 

Daarnaast zien we de mogelijk-heden die het gebouw biedt als Ronald Mc Donald Huis voor ouders waarvan een kind revalideert bij Adelante Kinder-revalidatie of in een nabijgelegen ziekenhuis verblijft.

Tevens kunnen we genieten van een smakelijke kop koffie/thee met stuk een heerlijke Limburgse vlaai.

Buiten de rondleidingen is Ronald McDonald Kindervallei niet openbaar toegankelijk terrein, dit uit  respect voor de privacy van de bijzondere doelgroep: gehandicapte kinderen en hun familie die hier vakantie vieren.

Wie na de rondleiding van ongeveer 2 uur er (na een pauze voor bijvoorbeeld een kop koffie en/of een broodje) nog een wandeling langs de Geul aan wil vastknopen, mag zich ter plaatse melden bij Odile Smeets, die de wandeling zal begeleiden.

In verband met de beperkte parkeergelegenheid verdient het aanbeveling om samen re rijden. Bij uw aanmelding kunt u uw wensen c.q. mogelijkheden hieromtrent te kennen geven. 

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen! Voor wie de afstand tussen de verzamelplaats en het Hunderwasserhuis (ca. 500 meter) te ver is regelen we een 'pendeldienst'.

DATUM:

Dinsdagochtend 7 april 2020

TIJD:

09:30 uur, verzamelen op de parkeerstrook aan de Geulweg bij de Geulhemmermolen.

PLAATS:

Ronald McDonald Kindervallei, Onderstestraat 35, Valkenburg

INLEIDER:

Gids / Vrijwilliger Ronald McDonald Kindervallei

CONTACTPERSOON:

Odile Smeets

DEELNEMERSBIJDRAGE:

€ 15,00 (grotendeels ten behoeve van Ronald McDonald Kindervallei) inclusief koffie met vlaai.

AANMELDING:

Liefst vóór 30 maart 2020

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.