centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

'WILDE NARCISSEN LANGS MIJNEN EN GROEVEN' - NIEUW EHRENSTEIN

VRIJDAGMIDDAGWANDELING

De maandelijkse Vrijdagmiddagwandelingen zijn een vaste waarde geworden in ons programma.Niet alleen om te genieten van het prachtige Limburgse landschap maar ook om te onthaasten en, voor wie dat wil, te bezinnen. 

Maar er is wel iets veranderd !


De wandelingen zullen voortaan EEN HALF UUR EERDER beginnen dan u in voorgaande jaren gewend was. Dus noteer de aanvangstijd van 13:30 uur goed in uw agenda!! De lengte van deze wandelingen varieert komend seizoen  tussen de 7 en 10 kilometer. Ze vinden plaats op vrijdagmiddagen en duren 2 à 2,5 uur. De wandelingen worden voorbereid en begeleid door de wandelcommissie. Na afloop drinken we samen iets om nog even na te praten en soms ook uit te blazen.

De geplande route is in de afgelopen periode zodanig drassig en glad geworden dat deze deels is afgezet en gevaarlijk begaanbaar. We hebben dan ook besloten een wandeling te maken in de groene long in Kerkrade. We zullen starten bij Brasserie Nieuw Ehrenstein.

Het mooie geaccidenteerde Zuid-Limburgse landschap leent zich helaas niet goed voor wandelingen met een rolstoel of rollator.

Bij aanmelding kunt u aangeven of u wilt vertrekken vanaf Panhuysstraat 1 in Wijnandsrade, of dat u rechtstreeks naar het startpunt van de wandeling wilt gaan. 

ZORGT U WEL VOOR GOED WANDELSCHOEISEL!

Voor de overige wandelingen: klik HIER.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Vrijdagmiddag 27 maart 2020

LOCATIE

Vertrek per auto: 13:00 uur van de Panhuysstraat 1, Wijnandsrade 

Start Wandeling: 13:30 Brasserie Nieuw Ehrenstein, Nieuw-Erenstenerweg 5 Kerkrade

BEGELEIDING

De wandelcommissie

CONTACTPERSOON

Orma de Graaf

BIJDRAGE

€ 5,00 inclusief koffie/thee achteraf

AANMELDING

Liefst vóór 20 maart 2020

U kunt zich voor deze wandeling aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.