centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

VERVOLG WORKSHOP

We tekenen deze middag voort op de in november gegeven basis-workhop. Zentangle is tegelijkertijd een vorm van kunst én van meditatie, ontwikkeld in de Verenigde Staten van Amerika door artieste/kalligrafe Maria Thomas en meditatie-monnik Rick Roberts. 

Meditatie en tekenen zijn gecombineerd tot een eenvoudige en elegante methode van meditatief tekenen, die de naam Zentangle kreeg. Zentangle is laagdrempelig en een goede manier om je hoofd leeg te maken.

Een tekening is opgebouwd uit eenvoudige lijnen die steeds worden herhaald en zo patronen vormen. Bezig zijn met Zentangle geeft rust en bevordert je concentratie, met kleine kunstwerkjes als resultaat.

Centraal staat het aandachtig bezig zijn met tekenen en niet het resultaat. Bij Zentangle bestaan dan ook geen ‘fouten’. Het motto van Zentangle: Anything is possible, one stroke at the time ........ Alles kan, één streepje tegelijk 

Agnes de Pont, lid van de Programmaraad en ervaren Zentangle-tekenares, helpt ons deze middag onze vaardigheden uit te breiden en laat ons, ook deze keer weer in het prachtige Clemensdomein, de ontspanning van Zentangle beleven.

LET OP! U KUNT ZICH ALLEEN AANMELDEN ALS U DE BASISWORKSHOP HEEFT GEVOLGD OP 12 MAART 2019 OF 13 NOVEMBER 2019. ER KUNNEN NIET MEER DAN 10 MENSEN DEELNEMEN DUS MELDT U ZICH TIJDIG AAN!

Bij een te groot aantal aanmeldingen kan bij voldoende belangstelling eventueel nog een extra vervolg-workshop worden gegeven op woensdagmiddag 18 maart. Wij laten het u zo snel mogelijk weten als dat aan de orde is.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Woensdagmiddag 4 maart 2020

TIJD

13:30 - 16:00 uur

LOKATIE

Clemensdomein, Groeneweg 2-4, Brunssum / Oud Merkelbeek

WORKSHOP

Agnes de Pont

CONTACTPERSOON

Orma de Graaf

DEELNEMERSBIJDRAGE

€ 17,50 inclusief materiaal, een aanvullend werksetje voor thuis en een aangekleed kopje koffie of thee.

AANMELDING

U KUNT ZICH NIET MEER AANMELDEN


U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. 
Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.