centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

'ZO KAN HET LICHT ERIN’

LEZING EN LUISTERAVOND OVER LEONARD COHEN

De dichter en zanger Leonard Cohen (1934 -2016) heeft prachtige liederen gemaakt over zijn levenslange zoektocht naar zin, wijsheid en licht. Als de naam Leonard Cohen niet bekend is dan zijn het zijn liederen wel. Veel melodieën zullen direct bekend klinken. Zoals “Suzanne” of “Hallelujah”.  Zijn concerten waren spirituele belevenissen.

Op deze avond luisteren we naar zeven van zijn mooiste liederen, en tussendoor wordt over zijn leven verteld. Het wordt een meditatieve luister-avond, waarin iedereen geraakt kan worden door de poëzie en de muziek. Aan het eind van de avond is er gelegenheid om vragen te stellen en te delen wat we hebben ervaren. De avond wordt verzorgd door Frank Kazenbroot. Hij is geestelijk verzorger in Rotterdam, en al zijn hele leven een liefhebber van de liederen van Cohen.

Frank Kazenbroot schreef een boek over Leonard Cohen: ‘Wees lief voor deze ziel, veertig vensters op Leonard Cohen’. Voor belangstellenden zijn na afloop van de lezing exemplaren hiervan beschikbaar.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Dinsdagavond 21 januari 2020

TIJD

19:30 - 21:30 uur

LOKATIE

SjevemethoesSint Pieterstraat 3, Kerkrade

INLEIDING

Frank Kazenbroot

CONTACTPERSOON

Joke Gehlen - Springorum

DEELNEMERSBIJDRAGE

€ 10,00 inclusief een aangekleed kopje koffie of thee 

AANMELDING

Liefst vóór 14 januari 2020

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.