centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

'KRIBKESWANDELING'

VRIJDAGMIDDAGWANDELING


De maandelijkse Vrijdagmiddagwandelingen zijn een vaste waarde geworden in ons programma. 
Niet alleen om te genieten van het prachtige Limburgse landschap maar ook om te onthaasten en, voor wie dat wil, te bezinnen. 

Maar er is wel iets veranderd !

De wandelingen zullen voortaan EEN HALF UUR EERDER beginnen dan u in voorgaande jaren gewend was. Dus noteer de aanvangstijd van 13:30 uur goed in uw agenda!! De lengte van deze wandelingen varieert komend seizoen  tussen de 7 en 10 kilometer, ze vinden plaats op een vrijdagmiddag en duren 2 à 2,5 uur. De wandelingen worden voorbereid door Jo Wierts en begeleid door Jo of iemand anders van de wandelcommissie. Na afloop drinken we samen iets om nog even na te praten en soms ook uit te blazen.

Waar deze wandeling ons precies gaat heenvoeren staat nog niet vast. Het zullen ofwel de Kribkes in Bocholtz zijn, ofwel die in Simpelveld. In de loop van de maand november zal dat bekend gemaakt worden via onze nieuwsbrief en op deze website. U kunt zich wel alvast aanmelden. Wij houden u dan persoonlijk op de hoogte.

Het mooie geaccidenteerde Zuid-Limburgse landschap leent zich helaas niet goed voor wandelingen met een rolstoel of rollator.

Bij aanmelding kunt u aangeven of u wilt vertrekken vanaf Panhuysstraat 1 in Wijnandsrade, of dat u rechtstreeks naar het startpunt van de wandeling wilt gaan. 

ZORGT U WEL VOOR GOED WANDELSCHOEISEL!

Voor de overige wandelingen: klik HIER.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Vrijdagmiddag 27 december 2019

LOCATIE

Vertrek per auto: 12:30 uur van de Panhuysstraat 1, Wijnandsrade 

Start Wandeling: 13:30 uur in Simpelveld of in Bocholtz

BEGELEIDING

Jo Wierts of een lid van de wandelcommissie

CONTACTPERSOON

Jo Wierts

BIJDRAGE

€ 5,00 inclusief koffie/thee achteraf

AANMELDING

Liefst vóór 20 december 2019

U kunt zich voor deze wandeling aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.