centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

MUZIKALE ADVENTS -TEA

Een sfeervolle tafel met lekkernijen, thee, koffie en prachtige muziek.Wij kunnen ons geen betere manier voorstellen om tijdens de advents-periode even samen halt te houden onderweg naar Kerstmis.Daar nodigen we u dan ook graag voor uit!

Stef Grit en Els Bongers zullen tijdens deze advents-tea een muzikale bijdrage verzorgen.

Stef Grit is pianist en organist en maakt al jaren muziektheater voor kerken en organisaties. Hij woont in Valkenburg. Els Bongers heeft haar zangopleiding aan het Sweelinck Conservartorium in Amsterdam gehad. Zij zong in een project van Ton Koopman als sopraan de Bachcantates en als Christine in de musical Phantom of the Opera. Momenteel woont ze in Maastricht.

Beiden zijn heel muzikaal en heel  veelzijdig. We zijn er dan ook erg blij mee en trots op dat zij deze middag bij ons willen zijn! 

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u laat weten dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM:

Donderdagmiddag 12 december 2019

TIJD:

De tea begint  om 14:00 - 16:30 uur

PLAATS:

Parochiehuis Nieuwenhagerheide, Hoogstraat 137a, Landgraaf.

MUZIEK:

Stef Grit en Els Bongers

CONTACTPERSONEN:

Orma de Graaf en Nelleke de Kruik 

DEELNEMERSBIJDRAGE:

€ 17,50 

AANMELDING:

Liefst vóór 9 december 2019

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

We kunnen met maximaal 35 mensen aan tafel dus meldt u zich tijdig aan!

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.