centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

ZENTANGLE

BASIS-WORKSHOP MEDITATIEF TEKENEN

Zentangle is tegelijkertijd een vorm van kunst én van meditatie, ontwikkeld in de Verenigde Staten van Amerika door artieste/kalligrafe Maria Thomas en meditatie-monnik Rick Roberts. 

Meditatie en tekenen zijn gecombineerd tot een eenvoudige en elegante methode van meditatief tekenen, die de naam Zentangle kreeg. Zentangle is laagdrempelig en een goede manier om je hoofd leeg te maken.

Een tekening is opgebouwd uit eenvoudige lijnen die steeds worden herhaald en zo patronen vormen. Bezig zijn met Zentangle geeft rust en bevordert je concentratie, met kleine kunstwerkjes als resultaat.

Centraal staat het aandachtig bezig zijn met tekenen en niet het resultaat. Bij Zentangle bestaan dan ook geen ‘fouten’. Het motta van Zentangle: Anything is possible, one stroke at the time ........ Alles kan, één streepje tegelijk 

Agnes de Pont, lid van de Programmaraad en ervaren Zentangle-tekenares, laat ons deze middag in het prachtige Clemensdomein, de ontspanning van Zentangle beleven.

LET OP! ER KUNNEN NIET MEER DAN 10 MENSEN DEELNEMEN DUS MELDT U ZICH TIJDIG AAN!

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Woensdagmiddag 13 november 2019

TIJD

13:30 - 16:00 uur

LOKATIE

Clemensdomein, Groeneweg 2-4, Brunssum / Oud Merkelbeek

WORKSHOP

Agnes de Pont

CONTACTPERSOON

Orma de Graaf

DEELNEMERSBIJDRAGE

€ 17,50 inclusief een kopje koffie of thee met iets lekkers, materiaal en een werksetje voor thuis

AANMELDING

liefst vóór 6 november 2019

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

DE WORKSHOP IS OP DIT MOMENT VOLGEBOEKT. U KUNT ZICH NOG WEL AANMELDEN VOOR EEN RESERVELIJST IN GEVAL IEMAND ZICH AFMELDT

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.