centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

DE FASCINERENDE GOD VAN CAPUTO

Pastor Huub Schumacher is intussen een vertrouwde gast in ons midden. Dit jaar spreekt hij over het boek van John Caputo: “Hopeloos hoopvol”. Hij zegt daarover:

“Dat veel mensen geen zin meer hebben om naar de kerk te gaan, zal vast aan een hele hoop dingen liggen, maar volgens mij in ieder geval óók aan het feit dat zij in de kerk jammer genoeg over God niet te horen krijgen wat ze in het fascinerende denken van de gelovige Caputo wél te horen krijgen – en o zo graag te horen wíllen krijgen! 

We beginnen de avond met voorzichtig af te tasten wat ‘geloven’ kan betekenen, nu in onze postmoderne tijd. Daarna richten alle schijnwerpers zich op het post-theïstische godsbeeld van Caputo. Dat wordt spannend. Om niet te zeggen: heel spannend!”

Tja, zo’n avond wil je niet missen. 

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Dinsdagavond 22 oktober 2019

TIJD

19:30 - 21:30 uur

LOKATIE

De Brug, Tempsplein 14, Heerlen

INLEIDING

Huub Schumacher

CONTACTPERSOON

Joke Gehlen - Springorum

DEELNEMERSBIJDRAGE

€ 10,00 inclusief een aangekleed kopje koffie of thee 

AANMELDING

Liefst vóór 15 oktober 2019


 U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.